Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els Bombers feliciten una jove malalta a casa seva i li regalen xocolata en ple confinament
  • CA

El confinament per la crisi del coronavirus ha deixat múltiples escenes de cossos d’emergències i de seguretat de Barcelona reconeixent la tasca d’alguns dels serveis essencials que treballen a primera línia aquests dies. El que encara no s’havia produït fins avui ha estat el gest que els bombers de la ciutat han tingut amb una noia que, en ser col·lectiu de risc, no ha pogut posar un peu fora de casa des de fa més d’un mes. La jove pateix una malaltia crònica d’anèmia intensa que requereix transfusions periòdiques de glòbuls vermells i darrerament està passant uns dies complicats. La seva mare, Mamen González, veïna del barri de la Prosperitat, ha pensat a animar-la cridant els Bombers de Barcelona perquè li fessin una sorpresa. Dit i fet, un equip del servei d’emergències s’ha apropat fins a la finestra de la noia i li ha acabat regalant un ou de xocolata Kinder. 

La idea ha estat de la mare, que ha aixecat el telèfon, els ha explicat la situació i ha demanat als Bombers si podien apropar-se a felicitar la filla. Els treballadors municipals no només hi han accedit i s’han desplaçat fins al pis d’aquesta veïna per desitjar-li un bon aniversari, sinó que han portat de motu proprio el petit regal en forma de xocolata. En poc més d’un minut, li han dedicat unes paraules animant la noia a celebrar l’aniversari com cal quan tot això acabi i han marxat deixant la jove, que feia 22 anys,  amb un pam de nas.

“Agraeixo molt el gest dels Bombers, perquè a més no han trigat gens”, explica González. De fet, no és un servei gens habitual, però, per sort per aquesta família de Nou Barris, avui els bombers d’aquesta divisió han pogut fer una petita excepció en el seu llistat de tasques i han regalat una anècdota tendra a aquesta jove que travessa un confinament absolut. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa