Els Bombers de Barcelona desinfecten una residència on han mort 20 avis per coronavirus

Durant el cap de setmana es traslladaran més de 160 persones de la capital catalana i la seva àrea metropolitana

Els Bombers de Barcelona han començat aquest dissabte tasques de desinfecció en residències i a traslladar gent gran per prevenir contagis. Segons ha informat el consistori a través de les xarxes socials, els bombers han iniciat les taques “per mantenir les condicions sanitàries” a una residència de la ciutat i estan fent feines d’acompanyament, reagrupació i trasllat de les persones grans per prevenir contagis.

Entre les gestions que s’han fet, han desinfectat la residència d’avis Casa Asil de Sant Andreu, on han mort 20 persones infectades pel coronavirus. En declaracions a TV3, el tinent d’Alcalde de Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha considerat que es tracta d’una “situació dramàtica” i ha lamentat la vintena de defuncions. És el mateix centre on ja es va detectar un brot de sis contagiats la setmana passada.

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies va informar aquest divendres que durant el cap de setmana es traslladaran més de 160 persones de residències de gent gran de Barcelona i l’àrea metropolitana a tres hotels de la capital catalana i rodalies.

Més informació

Nou comentari