Els treballadors recriminen a Sergi Vicente “la falta de rumb” de Betevé

El comitè d'empresa de la televisió local respon el director de l'ens i critica la seva gestió

Els treballadors de Betevé no estan gens contents amb el seu director, Sergi Vicente, que fa uns dies va justificar el mal moment de la televisió local i va vincular les crítiques del comitè d’empresa a la situació laboral i judicial que travessa l’empresa. En una entrevista al diari ARA, Vicente defensava que l’ens local no pot assumir les demandes econòmiques dels treballadors perquè no es pot inventar els diners.

El comitè d’empresa ha respost a l’entrevista assegurant que el manifest que van publicar “critica la gestió i la deriva del model plantejat per la direcció” i que des de 2017, any que es van començar a guanyar les sentències per internalitzar treballadors, “ja començava a ser tangible la falta de rumb en la gestió i estratègia” de Betevé, que feia dos anys que estava sota la direcció de Vicente.

També lamenten que Vicente “no faci cap autocrítica sobre els neguits manifestats pels seus treballadors” i li reiteren que els “sous que estan marcant les sentències judicials són una equiparació a les retribucions que perceben els treballadors públics municipals”. Els treballadors recorden que, com a director, li correspon un sou de gairebé 104.000 euros, molt semblant al del director de TV3 i més alt que el d’Ada Colau, per exemple.

Betevé es troba immersa en un greu conflicte laboral que també afecta les associacions que actuen d’antena local als 10 districtes. Després de la internalització de 173 professionals subcontractats per una productora de Lavínia, el maig passat, ara la plantilla que cobreix l’actualitat dels barris a través d’entitats socioculturals protagonitza un nou pols al canal, que podria suposar amb la desaparició d’aquestes associacions.

Més informació

Nou comentari