Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Bekele i Tahir baten rècords a la Marató de Barcelona
  • CA

Alemu Bekele i Kuftu Tahir s’ha imposat aquest diumenge a la 41 edició de la Zurich Marató de Barcelona amb rècord de la prova inclòs. Tant Bekele en la categoria masculaina com Tahir en la femenina han destrossat les anteriors plusmarques de la cursa en part gràcies al nou recorregut, més planer. 

Bekele, d’origen etíop però que competeix amb Bahrain, ha acabat la marató amb un temps de 2:06:04, que suposa una nova marca personal i que rebaixa en gairebé un minut i mig l’anterior temps, que estava en possessió de l’atleta kenià Jakson Kotut (2:07:30) des del 2010. El podi masculí l’han completat Abebe Negewo i Anthony Martin, ambos per sota de 2:07 i, per tant, també més ràpids que l’anterior rècord.

En categoria femenina Kuftu Tahir ha creuat la meta amb un temps de 2:24:44 i també ha batut el rècord de la marató. Josephine Chepkoech, amb una marca de 2:25:20, i Joy Kemuma, amb 2:25:35, han acompanyat a l’atleta etíop al podi.   

 

Més notícies
La degradació de l’Hivernacle aireja la decadència de la Ciutadella
Notícia: La degradació de l’Hivernacle aireja la decadència de la Ciutadella
Comparteix
L'Ajuntament porta tres anys redactant el projecte de rehabilitació del pavelló centenari | El retard del Pla Director d'ampliació del parc empeny el revulsiu al proper mandat
Forn acusa Valls de ser el “candidat del 155” i dona per feta l’arribada de Vox
Notícia: Forn acusa Valls de ser el “candidat del 155” i dona per feta l’arribada de Vox
Comparteix
El candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya assegura que els barcelonins "estan per la llibertat i no per la repressió"

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa