La BBC es fa ressò de l'”onada de crims” a Barcelona

Avisa que està portant "publicitat dolenta" a la ciutat

Els robatoris, apunyalaments i baralles a Barcelona han traspassat fronteres. Concretament han arribat a la BBC, que s’ha fet ressò del que qualifiquen “onada de crims” a la capital catalana. La televisió pública britànica relata episodis de crims rellevants com el robatori a l’ambaixador d’Afganistan o la mort de l’alt càrrec de Corea del Sud després de patir una estrebada. 

“Incidents com aquests han portat publicitat dolenta a la ciutat estimada pel sol, les platges, els bars i els monuments”, diu la BBC. L’article, publicat ahir, recull veus de la ciutat que qualifiquen la situació de “fora de control”, i esmenten la relació que estableixen alguns sectors entre els menors no acompanyats i l’augment dels fets delictius. 

La BBC també recull les paraules del tinent de Prevenció i Seguretat, Albert Batlle, en què afirma que Barcelona és una ciutat segura però que pateix una “crisi de seguretat”. 

La televisió britànica inclou a l’article les dades que justifiquen la preocupació dels barcelonins: en el primer semestre de 2019 els robatoris amb violència van augmentar un 31%. 

Més informació

Nou comentari