Batuda policial a locutoris de Ciutat Vella buscant mòbils robats

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana ha escorcollat vuit botigues i han aixecat 26 actes

Agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana van portar a terme dimecres un operatiu conjunt al districte de Ciutat Vella de Barcelona a la recerca de mòbils robats. En total van inspeccionar simultàniament nou locals que sospitaven que podien estar venent aquest tipus d’aparells. En concret eren establiments de telefonia mòbil i locutoris als carrers de Sant Pau, Robador, Escuder i Maquinista.

Els agents van aixecar 26 actes per infracció administrativa o per qüestions de la inspecció de treball. També van denunciar una persona per tinença de marihuana i una altra va quedar com a investigada per una apropiació indeguda d’un mòbil que constava com a robat.Aquesta actuació s’emmarca en el Pla d’Actuació Tremall de lluita contra la multireincidència que es va posar en marxa a la capital catalana el passat mes de juny.

Aquest pla estableix la realització periòdica d’inspeccions administratives a locals o establiments on se sospiti que es poden produir actes de receptació i l’anàlisi dels objectes sostrets que consten a diligències policials i susceptibles de ser adquirits en establiments de compravenda.

Nou comentari