Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona s’uneix a les mobilitzacions del 15D en defensa de les pensions dignes
  • CA

La marea pensionista ha sortit aquest matí al carrer per reclamar unes pensions dignes. Han escollit el 15 de desembre com el dia senyalat per manifestar-se, tant a Barcelona com a altres grans ciutats de Catalunya i de la resta de l’estat, per demanar que es potenciïn els serveis socials de qualitat. El col·lectiu conegut com la marea pensionista ha comptat també amb el recolzament d’altres moviments com la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH), els conductors d’Élite Taxi, els Iaioflautes o Podem. 

La mobilització s’ha iniciat a la Plaça Urquinaona i ha caminat fins a la seu de la Delegació del Govern Espanyol, al carrer Mallorca 278, i s’han vist pancartes amb consignes com “No al pacte de Toledo” o “A favor dels serveis socials públics”, així com d’altres criticant la corrupció. El manifest de crida al conjunt de l’estat espanyol, la Coordinadora Estatal per la Defensa d’un Sistema Públic de Pensions denunciava la visibilitat de “la pèrdua de drets i llibertats” més enllà de les pensions i feia una crida a imitar “els francesos”, en referència al moviment de les armilles grogues.

 

 

Més notícies
Dentista gratis per als usuaris dels serveis socials de Barcelona
Notícia: Dentista gratis per als usuaris dels serveis socials de Barcelona
Comparteix
El nou servei oferirà tractaments no coberts per la sanitat pública, com restaurar càries, retirar arrels i col·locar pròtesis, entre d'altres
Un 19% de metges de l’ICS encara fan vaga a Barcelona
Notícia: Un 19% de metges de l’ICS encara fan vaga a Barcelona
Comparteix
La protesta als centres de l'ICS ha continuat per convocatòria de la CGT

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa