Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Barcelona amplia un 10,5% les places de colònies i activitats infantils d’estiu
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ofereix aquest any un 10,5% més de places a la campanya de colònies d’estiu per a infants i adolescents d’entre 1 i 17 anys. Enguany n’oferirà 350.863 i es podrà triar entre 1.006 activitats, 23 més que l’any anterior. Les propostes inclouen vacances lúdiques, esportives, educatives i culturals. A més, l’Ajuntament destinarà 3.45.000 euros a cobrir les beques de les famílies que sol·licitin ajudes econòmiques per manca de recursos propis.

La recollida de tiquets per al Campus Olímpia comença dilluns i el sorteig de l’ordre d’inscripció a les places, que es farà el 10 d’abril, es tramitarà a través d’internet. Dos dies després les famílies rebran un missatge amb el número de sorteig i el 27 d’abril es poden a començar a fer les inscripcions. Aquest dia també es podran començar a sol·licitar els ajuts econòmics i la inscripció dels beneficiaris d’ajuts es podrà fer entre el 28 de maig i el 16 de juny. 

Més esport

El comissionat d’Educació, Infància i Joventut de l’Ajuntament, Miquel Àngel Essomba, ha assenyalat que una de les novetats d’enguany és l’ampliació de les activitats esportives, com per exemple les rutes o les estades d’esport. La campanya, argumenta el consistori, vol afavorir la formació en el lleure de tots els infants i adolescents de la ciutat i la conciliació de la vida personal i laboral de les famílies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa