Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Es lliura a la policia un home que atracava farmàcies i després demanava disculpes
  • CA

Un atracador de farmàcies s’ha lliurat a la policia després d’haver comès 9 robatoris a Barcelona en dues setmanes. Els Mossos d’Esquadra ja l’havien identificat i havien realitzar diversos dispositius per enxampar-lo. En veure que el cercle s’estrenyia i seria arrestat aviat, dimecres ell mateix va entregar-se acompanyat del seu advocat.

Segons la investigació, l’home intimidava als dependents amb una navalla però quan marxava de l’establiment es mostrava educat i demanava disculpes per l’atracament. “Tenia un bon aspecte i en cap moment aixecava cap sospita quan accedia al lloc on anava actuar”, detallen els Mossos d’Esquadra en un comunicat aquest dissabte. Agents de la comissaria de les Corts el van detenir i ja ha ingressat a presó.

 

El seu modus operandi era amenaçar als treballadors perquè li lliuressin la recaptació o directament dirigir-se a les caixes registradores i sostreure ell els diners que continguessin. Les gestions policials i les imatges de videovigilància captades per les càmeres de les farmàcies van permetre identificar-lo.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa