Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Atraca una llibreria amb un ganivet i l’enxampen quan fugia per les vies del metro
  • CA

Encara queden lladres que pensen que atracar una llibreria pot ser un bon negoci. Almenys, n’hi ha hagut un que ho ha pensat aquest dijous al migdia quan, a plena llum de dia, ha entrat amb un ganivet de grans dimensions en un establiment del sector de la Vila Olímpica, al districte de Sant Martí.

L’assaltant ha amenaçat els treballadors quan eren cap dos quarts de tres del migdia i ha aconseguit endur-se la quantitat moderada de diners que hi havia a la caixa.

Fins a aquí li ha sortit bé la jugada, perquè fins i tot ha aconseguit fugir. Però poc després ja el perseguien els Mossos d’Esquadra. El fugitiu s’ha ficat al metro per la boca més propera que ja trobat, a la parada de Bogatell de la línia L4. I allà s’ha acabat la festa, tot i que ha fet córrer els agents que el perseguien, perquè s’ha ficat per les vies del transport suburbà. Finalment, però, l’han atrapat i l’han detingut, segons informen els Mossos.

Més notícies
El festival Sónar, en una imatge d'arxiu / Europa Press
Enxampen un jove que s’havia inventat un robatori violent al Sónar
Notícia: Enxampen un jove que s’havia inventat un robatori violent al Sónar
Comparteix
Els Mossos alerten que les denúncies falses són un delicte i fan públic tres casos descoberts recentment
Detinguts dos homes per sis robatoris a gent gran al sortir del banc
Notícia: Detinguts dos homes per sis robatoris a gent gran al sortir del banc
Comparteix
Un home localitzava les víctimes, dues dones còmplices la seguien fins a casa i li furtaven els diners a l'ascensor i un quart home facilitava la fugida

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa