Aquesta nit les festes de Sants han tornat a protagonitzar imatges d’aglomeracions, aldarulls i botellots. Milers de persones es van tornar a concentrar al parc de l’Espanya Industrial i als carrers de la zona fins passades les quatre de la matinada. Hi ha hagut sis mossos ferits, una xifra que va en la línia de la denúncia que ha fet a RAC1 el portaveu del sindicat majoritari dels Mossos, Toni Castejón.

 L’agent dels Mossos també ha denunciat un augment de la violència als carrers i hi ha posat xifres: diu que s’han disparat un 70% els atacs contra policies: “Hi ha casos de policies que aturen a algú per demanar-li que es posi la mascareta i reben com a resposta un cop de puny”, ha relatat Castejón, que també ha explicat que el perfil dels agressors és molt divers: “Hi ha de tot, des dels que sempre busquen merder fins al que no ha fet mai res però surt, beu i al final de la nit participa dels aldarulls. I no sempre és gent tan jove”.

Castejón creu que l’única manera d’acabar amb els botellots és reobrir l’oci nocturn. “Ens ajudaria bastant perquè la gent es diversificaria i perquè als locals hi ha un responsable que s’ha d’encarregar de la seguretat”, ha argumentat. També confia que el fred i la tornada a la normalitat els ajudi a controlar les festes improvisades als carrers.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Anònim a agost 29, 2021 | 21:53
    Anònim agost 29, 2021 | 21:53
    Si els que ataquen policies són borratxos o xoriços, mentre no siguin "indepes" no passa res. Si ets independentista, dir-li "lleig !" a un policia es considera un acte d'odi que el podria fer caure en una depressió i et poden acusar de terrorisme. Aneu amb compte !

Nou comentari

Comparteix