Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Assassinada a casa amb dues punyalades una dona de 65 anys
  • CA

Una dona ha aparegut morta a casa seva, al districte barceloní de Sant Martí, amb indicis de mort violenta. La víctima tenia 65 anys i nacionalitat espanyola. Les sospites van començar aquest dimecres a la tarda, quan els Mossos van rebre avís de familiars que intentaven posar-se en contacte amb la dona sense èxit. “Quan els agents van poder accedir al pis hi van trobar la dona morta estesa al terra amb signes de criminalitat“, indica la policia catalana en un comunicat.

Segons ha pogut saber el TOT Barcelona, els familiars hi parlaven per telèfon al migdia quan de sobte la conversa es va tallar i ja no responia a les trucades. El cos estava bocaterrosa però tenia dues punyalades a la part davantera del tòrax.

La Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana Barcelona s’ha fet càrrec de la investigació per esclarir les circumstàncies de l’homicidi i ha acabat detenent el gendre de la morta com a presumpte responsable de l’homicidi.

Més notícies
Imatge d'arxiu dels Mossos d'Esquadra / CME
Detingut com a presumpte assassí el gendre de la dona apunyalada a Sant Martí
Notícia: Detingut com a presumpte assassí el gendre de la dona apunyalada a Sant Martí
Comparteix
La víctima tenia 65 anys i els familiars van donar l'alarma després que es tallés sobtadament una conversa telefònica amb ella

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa