Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arresten un fugitiu que va disparar a dos vigilants de seguretat fa 17 anys
  • CA

La matinada del 17 de desembre de 2002 els vigilants de seguretat d’una discoteca del Maremagnum van haver d’expulsar dues persones de nacionalitat albanesa per la seva actitud violenta. Poca estona després un dels expulsats va tornar al local i va disparar a dos vigilants, i un dels quals va quedar ferit de gravetat. No va intercanviar cap paraula amb els treballadors de la discoteca i va disparar contra ells, segons recorda la Policia Nacional. El vigilant que va resultar ferit greu va haver de ser operat per extreure-li la bala, que es trobava a l’abdomen. 

Fa gairebé 17 anys dels fets i la fugida de l’atacant va acabar dilluns gràcies a la detenció de la Policia Nacional. 

 

Els agents van detenir l’home a Viladecans, quan acudia a una festa familiar a casa seva. Després de disparar contra els dos vigilants, l’albanès es va fugar a Itàlia, on va aconseguir la identitat falsa d’una persona de nacionalitat rumana. Durant la dècada llarga que s’ha mantingut al marge de la justícia s’ha dedicat al tràfic de drogues, ja que formava part d’un grup albanès dedicat a la venda d’estupefaents i que operava a Barcelona. El fugitiu, a més, evitava la policia amb identitats falses.

La col·laboració entre el cos espanyol i les forces de seguretat italianes van permetre conèixer les diverses identitats que utilitzava.  Quan l’arrestat es trobava a l’Estat no sortia de casa, segons fonts policials.

Sobre ell pesava una Ordre Europea de Detenció i Entrega emesa pel jutjat d’instrucció 14 de Barcelona. Està acusat de dues temptatives d’homicidi, tenència il·lícita d’armes i lesions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa