Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arresten a Barcelona dos fugitius buscats per alliberar un criminal a Dinamarca

La Policia Nacional ha detingut a Barcelona dos fugitius buscats per participar en la fugida del líder d’una banda quan estava ingressat en un hospital psiquiàtric de Dinamarca. L’home estava empresonat per un homicidi, agressió amb lesions greus i falsificació de documents greus, i complia la condemna en el centre sanitari, segons ha informat la Policia Nacional en un comunicat.

El tribunal danès de Naestved havia emès una ordre de detenció i entrega contra els dos homes per uns fets del 19 de novembre. Aquell dia els dos detinguts van entrar en un grup nombrós a l’hospital amb armes de foc i, mitjançant “amenaces i violència”, van alliberar el líder d’una organització criminal. Els arrestats s’enfronten a la pena màxima de presó a Dinamarca, dotze anys. 

La detenció es va produir gràcies al seguiment que la Policia Nacional va fer de la parella d’un dels arrestats. El 6 de desembre la policia de Copenhague va informar l’espanyola que la dona havia d’aterrar a la capital catalana per trobar-se amb la seva parella. Així, aquella mateixa tarda es va establir un dispositiu per arrestar els dos fugitius.

La dona es va dirigir al centre de Barcelona en taxi, on es va trobar amb diverses persones, entre les quals els dos fugats. Finalment, la Policia Nacional va detenir els dos homes al lloc on dormien. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa