Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Ataca una dona per l’esquena i li talla la cara amb un cúter
  • CA

Va atacar-la per l’esquena, sense dir res i per fugir “immediatament”. És la descripció que han fet els Mossos d’Esquadra de l’atac que va patir una dona a Nou Barris per part d’un jove de 25 anys. L’atacant va utilitzar un cúter per assaltar-la i la va ferir de gravetat. Les ferides van afectar els nervis facials de la víctima, que va haver d’entrar a quiròfan ahir al vespre.

La policia catalana l’ha arrestat avui al migdia. Ahir cap a les 14.50 hores rebés una trucada que alertava d’un intent d’atac amb un cúter. L’agressor “seguia de prop una dona amb un cúter a la mà amb intencions d’assaltar-la”, avisava el testimoni. Una persona va alertar de l’actitud en el moment dels fets, cosa que va tenir un “efecte dissuasiu”, segons els Mossos. Aquest hauria estat un intent de l’atacant per repetir l’atac amb un cúter. 

Poc després de rebre l’avís del testimoni que va evitar l’atac, els Mossos van saber que s’havia produït un assalt a la mateixa zona, el que va patir la dona que va acabar a quiròfan. A més, la descripció física de l’atacant coincidia amb la que havia donat el testimoni de l’intent d’assalt. Això va motivar un dispositiu per localitzar i arrestar el jove, que ha culminat avui al migdia. 

El jove, que no tenia antecedents, ha quedat detingut acusat d’un delicte de lesions greus i una temptativa de lesions, segons informa la policia de la Generalitat de Catalunya.​

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa