Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Arrestat per agredir una dona i ferir tres mossos la nit de Cap d’Any
  • CA

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de Cap d’Any un home per una baralla i per ferir tres agents de policia quan intentaven arrestar-lo, segons informen fonts de la policia catalana al TOT Barcelona. A les sis del matí la policia catalana va localitzar un home responsable d’agredir diverses persones al passeig de Gràcia, entre elles a una dona. La baralla havia tingut lloc al passeig de Gràcia entre València i Aragó una estona abans, i els Mossos en van tenir coneixement gràcies a l’avís d’un testimoni.

Després de saber el que havia passat, que va quedar enregistrat en dos vídeos, la patrulla de la policia de la Generalitat va iniciar una recerca per localitzar el responsable de les agressions. En les imatges es veu com l’home, veí de Barcelona de nacionalitat brasilera i 37 anys, agredeix primer una noia per a després immobilitzar i pegar cops de puny un jove. L’agredit va quedar amb la cara ensangonada, tal com es veu a un dels vídeos. 

Un cop van trobar l’home responsable de les agressions, els Mossos van procedir a la seva detenció. Ell, però, es va resistir a l’arrest i va arribar a ferir tres agents de policia. Fonts dels Mossos matisen que les lesions són lleus.

Finalment, va quedar detingut acusat de delictes de lesions i amenaces per la baralla i d’atemptat contra agents de l’autoritat. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa