Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els arbres caiguts i les inundacions per la pluja ocupen els Bombers de Barcelona
  • CA

La pluja intensa d’aquest diumenge ha fet que els Bombers de Barcelona hagi hagut de fer 40 intervencions a diferents punts de Barcelona entre les vuit del matí i les sis de la tarda. Segons fonts municipals, les actuacions més repetides han estat la retirada d’arbres caiguts, la desobstrucció d’embornals tapats que generaven filtracions i l’ajuda a inundacions de baixos i soterranis. 

Entre els casos que han fet anar de bòlit avui el cos municipal de bombers, destaquen la caiguda d’un gran arbre de grans dimensions al carrer Fluvià (Sant Martí) o l’avaria d’una subestació elèctrica que ha deixat sense llum el veïnat, a la travessera de Dalt. En aquest últim servei, ha estat necessària la presència dels serveis mèdics perquè assistissin amb un respirador una de les persones afectades.

Bombers de Barcelona també han hagut d’actuar a un edifici del barri Gòtic que ha deixat dos pisos amb inundacions. Finalment, però, han resolt que no hi havia risc estructural i s’ha pogut evitar que seguissin les filtracions. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa