Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aquaservice adquireix la deu d’aigua mineral de Ribagorça propietat de Calidad Pascual

Aquaservice, empresa líder a l’Estat espanyol en distribució d’aigua embotellada a domicili amb dispensador, ha adquirit a Calidad Pascual la deu de Ribargorça i les seves instal·lacions, situades a la localitat d’Osca de Graus.

Amb aquesta operació, Aquaservice suma ja quatre deus pròpies -i tres addicionals- que garanteixen que el 100% de l’origen dels seus productes prové de fonts declarades d’aigua mineral natural.

L’adquisició de Ribargorça, segons ha destacat la companyia en una nota de premsa, enforteix una estratègia multideu amb la qual la companyia advoca per un ús controlat i sostenible dels seus recursos hídrics. En controlar l’origen i la capacitat de producció dels seus centres, Aquaservice vetlla per la conservació de cadascun d’ells i la regeneració natural dels seus aqüífers per a preservar el medi ambient.

La nova deu d’Osca s’uneix als centres de producció, amb origen d’aigua mineral natural, situats als paratges naturals de Sierra Nevada (Cogollos de Guadix, Granada), Camporrobles (València) i Virgen del Camino (Lleó). Quatre punts distribuïts geogràficament perquè les deus estiguin el més a prop possible dels més de 350.000 clients que gaudeixen del seu servei a domicili. En concret, la nova deu atendrà les zones d’Aragó, Navarra i part de Catalunya.

Alberto Gutiérrez, CEO d’Aquaservice, ha manifestat que “aquesta estratègia multideu d’Aquaservice respon a la nostra política de sostenibilitat que pretén acostar les deus al consumidor sota un criteri de proximitat”.

Així mateix, ha afegit que com més a prop estan les deus dels clients, menor és la distància que cal cobrir i això, al costat d’una flota híbrida de camions de repartiment, la més gran d’Europa, disminueix la petjada de carboni per a oferir un producte sostenible que es preocupa per cuidar del medi ambient”.

Gutiérrez ha assegurat que se sent “molt orgullós de l’impacte positiu que Aquaservice ha generat en els centres de producció de les seves deus, situats en zones conegudes com l”Espanya Buidada’, mancades d’indústria”. L’obertura d’aquestes deus, així com noves delegacions per tot el país, ha generat, en només tres anys, més de 1.000 noves ocupacions. “Homes i dones que conformen una plantilla de més de 1.800 persones al servei dels nostres clients”, ha postil·lat.

Cinc milions d’euros

En la seva actual parcel·la de 35.000 metres quadrats de Ribargorça, Aquaservice recuperarà i durà a terme un pla d’inversió de prop de 5 milions d’euros en les instal·lacions de Calidad Pascual on embotellarà l’aigua amb dues avançades línies de producció, equipades amb la més alta tecnologia i els més estrictes controls de qualitat, creant un total de 12 llocs de feina que arribaran al mig centenar en els pròxims tres anys.

El CEO d’Aquaservice també ha mostrat la seva satisfacció per adquirir una deu propietat de Calidad Pascual, atès que reconeix la gran qualitat de tots els actius de la companyia.

Totes dues empreses comparteixen valors socials a través de la sostenibilitat, la creació d’ocupació, la innovació, la qualitat dels seus productes i el desenvolupament personal i professional de les
persones que formen part de les mateixes.

Una de les principals línies estratègiques d’Aquaservice és convertir-se en empresa referent en el compromís amb el medi ambient, apostant per l’economia circular i l’ús sostenible i eficaç dels recursos, que permet reutilitzar els productes en un cicle que es retroalimenta. En aquesta línia compta amb un departament d’Innovació Tecnològica que busca aplicar novetats per a continuar millorant com a part del seu compromís amb el medi ambient.

Aquaservice treballa constantment analitzant de quina manera es pot col·laborar en la cura del planeta i ser més eficients mediambientalment. Amb el compromís ple amb la protecció i l’aprofitament dels recursos naturals es revisa, amb detall, l’impacte que cadascun dels processos té en l’entorn; per al que s’han introduït nombroses innovacions i millores que afegeixen valor a la societat en el seu conjunt.

35 delegacions

Aquaservice és l’empresa líder en distribució d’aigua mineral natural i beguda refrescant, amb dispensador, a l’Estat. Un servei a domicili que ofereixen a més de 350.000 clients, tant llars com empreses i que permet que més de dos milions de persones beguin Aquaservice diàriament.

Nascuda l’any 1997, la companyia compta amb més de 35 delegacions pròpies en tot el territori, incloses Balears i Canàries on genera ocupació per a més de 1.800 persones.

La companyia compta amb els certificats ISO 9001, l’ISO 22000 de Gestió per a la Seguretat Alimentària i la norma de Gestió Ambiental, ISO 14001.

Nou comentari

Comparteix