Com fer aparèixer 7 UCIs en pocs dies: el relat de dos metges de la Vall d’Hebron

El coordinador de l'Hospital ha assegurat que es guanyarà al virus: "No ho dubteu!"

El coronavirus avança i, amb ell, la cascada d’infectats. Fins que no arribi l’altre vessant de la corba, aquell en què el nombre d’infectats comença a baixar, els hospitals de Barcelona han de fer mans i mànigues per tractar d’encabir els nous ingressos en plantes ja col·lapsades.

L’Hospital Vall d’Hebron ja ha completat diverses operacions amb l’objectiu, precisament, d’habilitar més espai per fer Unitats de Cures Intensives (UCI). En total s’han afegit 7 més, un total de 140 llits per poder “lluitar per vèncer al Covid-19”.

Ho ha explicat a través de Twitter, Jesús Martínez, coordinador de crítics de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron.

En un altre tuit, el mateix coordinador de crítics ha assegurat que es guanyarà al virus: “No ho dubteu!”, ha escrit. “L’equip de professionals sanitaris amb el suport fosc però imprescindible d’electromedicina, logística, neteja, manteniment, hoteleria i cuina, recursos humans i tants altres que segur m’oblido, ho aconseguirem!”.

Un altre infermer de la Vall d’Hebron, José Maria Mata, també ha celebrat la gesta: “Impressionant l’organització en el trasllat de pacients i excel·lent col·laboració de tot l’equip! El bon ambient i les ganes de tirar-ho endavant ho han fet fàcil”. Ho ha dit a través d’un missatge a Twitter i ha adjuntat una imatge de part de l’equip.

Comentaris

    remigio III 26/03/2020 10:55 am
    Aquests sí que són soldat dels ciutadans. A més, han de pregar uniformes de combat, mentre els juguen la vida pels ciutadans malalts. Els tancs, els fusels i l'agressivitat uniformada no serveis de res, un minúscul quasi ésser ens porta a la desaparició com a espècie. Sembla que tenien raó els que deien que, el canvi climàtic, seria més car que les mesures per resoldre'l.

Nou comentari