Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Anna Cristeto substituirà Enric Hernàndez al capdavant d”El Periódico’
  • CA

El diari barceloní El Periódico tindra una nova directora, Anna Cristeto, segons ha avançat el diari Ara. Després d’haver estat comprat pel grup mediàtic Prensa Ibérica recentment, Enric Hernández deixarà de ser el màxim responsable del rotatiu per deixar pas a la periodista que fins ara actuava de delegada de l’agència Europa Press a Catalunya. El canvi es preveu fer efectiu el pròxim dilluns després que la plantilla ja n’hagi estat informada.

Cristeto ha estat des del 2011 a l’agència de notícies, i prèviament havia estat a Expansión, La Vanguardia o La Gaceta de los Negocios, entre d’altres. La venda d’El Periódico es va allargar durant mesos i també hi havia optat el grup Mediapro, tot i que finalment va ser Prensa Ibérica qui va aconseguir l’objectiu.

El 18 d’abril es feia públic que el Grup Zeta havia firmat la seva venda a Prensa Ibérica. Culminava així un llarg procés que canviava la propietat de capçaleres històriques com El Periódico o Sport. L’adquisició dels dos diaris catalans reforça el posicionament de Prensa Ibérica a Catalunya, on ja edita el Diari de Girona, Regió7 i el setmanari Empordà. El Periódico de Aragón, El Periódico de Extremadura, La Crónica de Badajoz, Córdoba, Mediterráneo i La Grada s’incorporen també a Prensa Ibérica, que comptava fins ara amb una xarxa de 17 diaris regionals i locals com La Nueva España, Faro de Vigo, La ProvinciaLevante-EMV o Información

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa