Sant Andreu estrena un espai que anima a estudiar als Estats Units

EducationUSA obre el seu primer centre d'assessorament acadèmic a la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, dins de l'espai American Space Barcelona

La xarxa EducationUSA ha obert el seu primer centre d’assessorament acadèmic a Barcelona a l’American Space de la Biblioteca Ignasi Iglésias-Can Fabra, al districte de Sant Andreu. EducationUSA, que depèn del Departament d’Estat dels EUA, té 425 centres d’assessorament per estudiants internacionals a 175 països de tot el món. 

Aquests centres ofereixen assessorament gratuït al estudiants que vulguin cursar un grau o un postgrau als EUA o cursos d’anglès en alguna universitat del país. Els seus serveis estan disponible tant per a estudiants com per orientadors escolars. La graduada en Psicologia Emilia Larach serà la responsable d’informar als joves interessats.

L’assessorament es farà a través de sessions informatives grupals o individuals a la seva oficina tan de matí (10.00-14.00) com de tarda (15.00-18.30). L’American Space Barcelona és un espai de col·laboració per fomentar l’aprenentatge informal a través d’activitats que busquen potenciar les habilitats i les competències necessàries.

Nou comentari