Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Amenaça i atraca un sense sostre en cadira de rodes
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home per haver atracat a una persona sense llar que va en cadira de rodes. Els fets es van produir dilluns a la tarda a la zona de Drassanes, segons han confirmat al TOT Barcelona fonts oficials. Li hauria sostret els pocs diners que l’home portava a sobre i l’hauria amenaçat i intimidat, pel que el presumpte lladre està acusat d’un delicte de robatori amb violència.

Es dona la circumstància que el dia abans la policia catalana ja havia detingut a la mateixa persona, d’uns 40 anys d’edat. En aquest cas no va ser per robatori sinó per atemptat a agents de l’autoritat, en encarar-s’hi durant una actuació policial. No té antecedents de reincidència en robatoris, matisa Mossos.

Hivern tràgic

En les darreres setmanes han transcendit diversos atacs contra persones sense llar, un col·lectiu que pateix especial exposició a la violència gratuïta. Un home va ser apallissat per un desconegut al Fort Pienc, mentre dormia, aquest febrer. Poc abans un altre sensesostre va perdre les poques pertinences que tenia en un cremar-se el refugi de cartrons que s’havia construït al passeig de Gràcia amb plaça Catalunya.

El cas més cruel va ser el d’un home ruixat amb gasolina per tres neonazis a la Ronda Sant Pau, presumptament amb la intenció de cremar-lo viu. Per sort un vigilant del gimnàs social Sant Pau va veure-ho i va foragitar als agressors. A banda, tres sensellar han mort al carrer durant l’onada de fred de gener, dos d’ells a causa d’hipotèrmies confirmades. L’abril de l’any passat es van produir 4 assassinats en un mes a l’Eixample.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa