Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Amenaça de detonar una granada perquè no el desallotgin
  • CA

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que ha amenaçat de detonar una granada quan havia de ser desallotjat juntament amb el seu germà del pis que ocupaven al barri de Sants (Sants-Montjuïc). Segons ha avançat El Periódico i han confirmat fonts dels Mossos al TOT Barcelona, un dels dos germans, de nacionalitat espanyola, ha amenaçat els agents que s’han desplaçat fins al carrer Tenor Masini per fer efectiva una ordre judicial de desallotjament. Els dos germans són lladres violents amb antecedents que ocupaven el pis.

Tot ha començat quan un veí ha avisat els Mossos perquè veia a través de la finestra com un dels ocupes tenia una granada de mà i avisava que la faria explotar si els agents entraven al pis, segons han explicat fonts de la policia catalana. Immediatament s’ha aturat el desallotjament i han trucat els artificiers dels TEDAX, que són els tècnics especialistes en desactivació d’artefactes explosius.

Després de negociar amb l’home durant una bona estona, l’han convençut perquè entregués l’explosiu, que finalment ha resultat ser una granada autèntica però que no tenia càrrega explosiva. La granada ha estat protegida amb plaques de ceràmica per part dels agents que han persuadit el lladre perquè, en cas d’explosió, estigués més controlada. Quan han arribat els TEDAX s’han fet càrrec de l’artefacte.

Els Mossos han detingut l’home que tenia l’artefacte explosiu acusat d’un delicte d’amenaces. El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha hagut d’intervenir perquè tots dos estaven en un estat molt nerviós, segons fonts de la policia catalana. Entre els dos germans sumen 23 antecedents per robatoris violents a comerços.

Més notícies
Veïns del Besòs i el Maresme, aquest matí durant l'intent d'ocupació / Cedida
Dos arrestats per intentar ocupar un pis i negar-se a obrir la porta a la policia
Notícia: Dos arrestats per intentar ocupar un pis i negar-se a obrir la porta a la policia
Comparteix
Els Mossos han intervingut després de l'avís d'uns veïns del barri del Besòs i el Maresme
Imatge de recurs d'unes claus a la porta d'un pis / Pikrepo
Les ocupacions baixen durant la primera meitat de l’any a Barcelona
Notícia: Les ocupacions baixen durant la primera meitat de l’any a Barcelona
Comparteix
Els districtes on més baixen les ocupacions durant el primer semestre són Ciutat Vella i Nou Barris

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa