Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Un equip militar busca una possible bomba a la platja del Somorrostro
  • CA

La platja del Somorrostro de Barcelona està acordonada per la presència d’un objecte al fons del mar que podria ser una bomba. Aquest diumenge, cap a les quatre de la tarda, un ciutadà que bussejava va localitzar un objecte que per grandària i forma podria ser un projectil de guerra. Està situat a uns 4-5 metres de la platja.

Segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil al TOT Barcelona, un equip de l’Armada espanyola ha sortit aquest matí de Cartagena a les 9h cap a la capital catalana per fer-se’n càrrec. Els bussos han arribat aquesta tarda i han dut a terme una immersió per intentar aclarir de quina mena d’objecte es tracta. A més, tenen suport del Grup Especial d’Activitats Subaquàtiques (GEAS) i del Servei Marítim de la Guàrdia Civil. Finalment, però, han decidit deixar-ho córrer i esperar a demà de bon matí, quan hi hagi més visibilitat. Ara per ara, fonts policials s’han limitat a aclarir que el possible artefacte té un revestiment “d’encofrat de formigó”.

Viatge per terra, no per mar

Inicialment, fonts de la Guàrdia Civil havien informat per error que un vaixell de l’Armada venia cap a Barcelona per fer aquesta tasca. A primera hora de la tarda, però, les mateixes fonts han rectificat i han dit que l’equip es desplaça per carretera i que un cop a Barcelona farà servir embarcacions de la benemérita per fer la recerca, localització i anàlisi del suposat artefacte. Aquest estiu ja se’n va trobar un i va provocar un gran rebombori. Al setembre es va trobar un altre objecte que va resultar una falsa alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa