El seguiment de la vaga convocada aquest dimecres a les universitats ha estat desigual, segons dades facilitades per la Secretaria d’Universitats. El seguiment ha estat molt elevat a la UPF, ja que ha estat del 100% al campus de la Ciutadella, del 89% al del Mar i del 75% al del Poblenou. En altres centres, la incidència de la vaga ha estat diferent segons cada facultat. Per exemple, a la UB el seguiment ha estat del 100% a Filologia i Comunicació i d’entre un 40 i un 50% a Economia, Empresa, Educació i Psicologia, mentre que a la resta hi ha hagut una incidència d’entre el 10 i el 20% o normalitat. A Filologia i Comunicació, un grup de piquets han bloquejat a primera hora del matí els accessos.

La UPC, el seguiment ha estat del 70% i del 50% als dos centres que té a Terrassa, del 100% al de Sant Cugat i del 40% al de Manresa. A la resta, hi ha hagut normalitat, segons la Secretaria d’Universitats.

A la facultat de Filologia i Comunicació de la UB, un grup de piquets han bloquejat els accessos a primera hora del matí i impedien que els estudiants poguessin entrar. Aquest grup d’estudiants no estava d’acord amb el comunicat que el deganat segons el qual s’amplia el període de petició d’avaluació única fins al 28 de novembre i es recomana no fer activitats avaluables fins al dia 5. Els estudiants reclamen que aquest últim període més ampli.

Nou comentari

Més notícies

Un acord a la UPF posa fi a la tancada d’estudiants en vaga

L'oferta d'avaluació única per als que ho demanin ha sigut acceptada pels que protesten per la sentència i no van a classe
Estudiants intenten entrar a la UPF però alumnes del SEPC ho impedeixen | A. L.

El bloqueig de la UPF provoca tensió i enfrontaments entre estudiants

Estudiants del sindicat SEPC rebutgen l'última oferta de la UPF i mantenen el tancament dels accessos

Estudiants ocupen els rectorats de la UB, la UPC i la UPF per exigir la suspensió de classes

Fan una barricada i només deixen passar professors perquè puguin fitxar