Alerten de la necessitat d’acompanyar la gent gran aquest estiu

La companyia Asisted adverteix que després del confinament es pot agreujar la sensació de soledat

L’empresa d’assistència domiciliària Asisted ha alertat aquest dimecres de la necessitat d’acompanyament de la gent gran durant l’estiu arran la crisi de la Covid-19, ja que es pot veure agreujada la sensació de solitud que poden tenir.

Segons l’INE, a l’estat espanyol hi ha dos milions de persones de més de 65 anys que viuen soles, i l’empresa, en la línia de la Societat Espanyola de Geriatria i Gerontologia, ha alertat de l’impacte que té la soledat, concretament en el seu estat físic i mental, segons un comunicat d’Asisted.

Els efectes del confinament poden manifestar-se de forma progressiva al llarg de el temps i la companyia considera “important” no descuidar l’atenció en aquests mesos d’estiu, claus per garantir l’acompanyament i assistència sanitària adequades.

La companyia posa a disposició de les persones dependents i les seves famílies un servei d’atenció 24 hores, proporciona un servei personalitzat en funció de les necessitats tant de l’assistit com dels seus familiars i promou i incentiva activitats i sortides fora del domicili.

Asisted compta amb nou seus a Catalunya i dona servei a més de 250 municipis, la majoria dels quals de les demarcacions de Barcelona, ​​Girona i Tarragona, i compta amb una plantilla de 750 treballadors.

Nou comentari