Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Desinfecció de 2.400 contenidors cada dia contra el coronavirus
  • CA

Continuen les tasques de desinfecció i prevenció a la ciutat. L’Ajuntament reforça ara la neteja i desinfecció dels contenidors amb una solució d’hipoclorit sòdic amb les dosis recomanades per les autoritats sanitàries que s’aplica a pressió i de forma nuvolitzada als contenidors de la ciutat. Per fer-ho s’utilitzaran vuit camions d’hidroneteja amb equips de succionadors i impulsors. Es preveu que puguin netejar amb desinfectant fins a 2.400 contenidors al dia, segons ha dit el regidor Eloi Badia des del barri de la Prosperitat, a Nou Barris, on han començat les tasques.

Aquest procés s’ha iniciat als barris dels districtes d’Horta-Guinardó, Nou Barris i Sant Andreu i s’anirà estenent pels barris de la resta de la ciutat de forma progressiva, amb la voluntat de reforçar la neteja de les zones que tenen més ús per part de la ciutadania.

La desinfecció dels contenidors de recollida de residus és una mesura més inclosa en el reforç de neteja de zones sensibles i de major ús per part de la ciutadania, la qual se suma a les de neteja als entorns d’hospitals, centres sanitaris, mercats, supermercats i farmàcies.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa