Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament pacificarà quatre carrers de la Verneda amb unes obres de 500.000 euros
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona destinarà més de mig milió d’euros a pacificar quatre passatges de la Verneda i la Pau (Sant Martí). El consistori iniciarà demà unes obres que duraran, segons està previst, fins al juny. L’actuació preveu crear zones d’estada per als veïns, augmentar els espais verds i ampliar les voreres. En concret, els passatges renovats seran el de Ca n’Oliva, Arriassa, Camí de la Verneda i Casa Llarga. Les obres tindran un cost de 513.374,59 euros. 

Altres actuacions que es portaran a terme seran la construcció de voreres a la mateixa altura que la calçada, l’adequació de la xarxa de sanejament i la millora de la il·luminació pública. També es plantaran més arbres, segons ha informat l’Ajuntament, que ha reivindicat el procés que s’ha seguit per decidir quines obres s’havien de fer a l’espai. Al gener de 2018 el consistori va iniciar un procés participatiu en el marc del pla de barris perquè els veïns traslladessin les necessitats que té el barri. 

L’Ajuntament també ha indicat que la millora es farà “amb perspectiva de gènere” pel que fa a l’accessibilitat, l’eficiència energètica, la mobilitat i la seguretat dels vianants. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa