Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
L’Ajuntament comença a reposar els contenidors cremats durant les protestes
  • CA

L’Ajuntament de Barcelona ha començat a reposar els contenidors cremats durant els aldarulls que es van produir en les protestes contràries a la sentència del Suprem. Els enfrontaments entre manifestants i policia van ser intensos en la primera setmana després de la publicació de la resolució i es van viure nits on els contenidors s’utilitzaven per fer barricades i dificultar el pas dels antiavalots. El consistori va anunciar que no reposaria els contenidors fins que la situació estigués sota control. En total es reposaran 1.160 contenidors, 1.044 dels quals van ser cremats i la resta retirats.

[r:1]

Els serveis de neteja municipals han col·locat en els últims dies els contenidors en els districtes menys afectats per les manifestacions i a espais menys cèntrics dels districtes de l’Eixample i Gràcia, segons informa l’Ajuntament. A partir d’ara, afegeixen, es reposaran a la resta de zones afectades a un ritme de 50 contenidors diaris.

[r:2]

Durant 20 dies els contenidors s’aniran col·locant de nou en un dispositiu dels serveis de neteja en col·laboració amb els cossos de seguretat. Fins al 22 de novembre es reposaran el 60% dels contenidors cremats, primer a la Dreta de l’Eixample, després al Raval i algunes zones del Born i, finalment, a Gràcia. Més endavant es col·locaran el 40% restant a zones centrals de l’Eixample, als Jardinets de Gràcia i a la Ciutadella. 

Més notícies
Barcelona no reposarà els més de 1.000 contenidors cremats als aldarulls
Notícia: Barcelona no reposarà els més de 1.000 contenidors cremats als aldarulls
Comparteix
L’Ajuntament està a l’espera que es normalitzin els serveis i avaluarà la situació dia a dia
Barricada de foc a prop de la delegació del govern espanyol / D.C.
Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O
Notícia: Barcelona, la rosa de foc contra la sentència de l’1-O
Comparteix
La seguda pacífica amb espelmes s'ha escalfat ràpidament: barricades de foc, llançament d'ampolles i càrregues amb bales de goma i projectils de foam

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa