L’Ajuntament comença a reposar els contenidors cremats durant les protestes

El consistori esperava que la situació es calmés abans de col·loca-los de nou

L’Ajuntament de Barcelona ha començat a reposar els contenidors cremats durant els aldarulls que es van produir en les protestes contràries a la sentència del Suprem. Els enfrontaments entre manifestants i policia van ser intensos en la primera setmana després de la publicació de la resolució i es van viure nits on els contenidors s’utilitzaven per fer barricades i dificultar el pas dels antiavalots. El consistori va anunciar que no reposaria els contenidors fins que la situació estigués sota control. En total es reposaran 1.160 contenidors, 1.044 dels quals van ser cremats i la resta retirats.

[r:1]

Els serveis de neteja municipals han col·locat en els últims dies els contenidors en els districtes menys afectats per les manifestacions i a espais menys cèntrics dels districtes de l’Eixample i Gràcia, segons informa l’Ajuntament. A partir d’ara, afegeixen, es reposaran a la resta de zones afectades a un ritme de 50 contenidors diaris.

[r:2]

Durant 20 dies els contenidors s’aniran col·locant de nou en un dispositiu dels serveis de neteja en col·laboració amb els cossos de seguretat. Fins al 22 de novembre es reposaran el 60% dels contenidors cremats, primer a la Dreta de l’Eixample, després al Raval i algunes zones del Born i, finalment, a Gràcia. Més endavant es col·locaran el 40% restant a zones centrals de l’Eixample, als Jardinets de Gràcia i a la Ciutadella. 

Més informació

Nou comentari