L’Ajuntament assegura que donarà mascareta a totes les treballadores d’atenció domiciliària

La regidora de Salut afirma que de moment no hi ha casos positius en cap de les quatre residències municipals de Barcelona

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha assegurat aquest dimecres que l’Ajuntament insisteix a l’Estat perquè “s’agilitzi” l’accés a materials bàsics que es necessiten com ara mascaretes o proves per confirmar casos de covid-19. Alhora, ha dit que segueixen treballant amb la Generalitat perquè apliqui “com abans millor” la intervenció de la sanitat privada.

Al seu torn, la regidora de Salut Gemma Tarafa, ha garantit que aquest dijous totes les treballadores del Servei d’Atenció Domiciliària tindran mascareta. “Sabem que hi ha dèficit arreu i instem el govern central a fer més ràpid les distribucions”, ha dit. També ha explicat que el servei s’ha reduït en un 30% per l’anul·lació de famílies que degut al confinament ja poden fer-se càrrec dels seus familiars.

Per altra banda, Tarafa també ha assegurat que ara per ara no hi ha cap cas positiu de coronavirus en cap de les quatre residències municipals de la ciutat si bé tenen un protocol preparat per si arribés l’eventual escenari.

A més, s’ha anunciat que s’ha ampliat l’equip de l’Agència de Salut Pública de Barcelona per respondre preguntes relacionades amb el covid-19.

Més informació

Nou comentari