Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aixequen les mesures cautelars contra el noi de la dessuadora taronja de Via Laietana
  • CA

L’Audiència de Barcelona ha revocat les mesures cautelars imposades contra el noi de la dessuadora taronja detingut quan estava assegut a Via Laietana. Es tracta d’en Guillem, que fins ara estava sota llibertat vigilada i tenia una ordre d’allunyament de 200 metres de la prefectura de la Policia Nacional, segons ha informat Alerta Solidària a través de Twitter.

El jove va ser arrestat per la policia espanyola a Via Laietana quan estava assegut davant de la línia policial. El noi, que és menor d’edat i veí de Sant Cugat del Vallès, està acusat de desordres públics i atemptat a l’autoritat. El seu grup de suport va denunciar humiliacions i maltractament per part d’agents de la Policia Nacional. Per aquesta raó, segons va explicar el portaveu d’Alerta Solidària, Xavier Pellicer, el col·lectiu d’advocats va presentar una querella contra vuit agents de la policia espanyola. 

El jove va explicar en una carta que es va aixecar tard perquè va intentar guardar un paquet de mocadors a la motxilla abans de començar a córrer. El noi va ser arrestat i immobilitzat a Via Laietana, tal com es veu al vídeo del TOT Barcelona. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa