Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Aigües de Barcelona rep tres guardons per la sostenibilitat de la seva flota
  • CA

L’Associació Espanyola de Gestors de Flotes d’Automòbils (Aegfa) ha guardonat a Aigües de Barcelona per la bona gestió de la flota automobilística i la promoció d’una mobilitat sostenible. La companyia ha recollit tres premis a la Gala de les Flotes 2018: el Premi al gestor de flotes de l’any, el Premi a la formació i educació de l’usuari de flota i el Premi a la iniciativa empresarial per a una flota ecològica.

Es tracta d’un reconeixement als responsables de flotes que destaca per l’excel·lència en aspectes com la selecció de vehicles, la formació i comunicació amb els usuaris, la sostenibilitat de la flota i l’eficiència en la gestió. El premi a la iniciativa empresarial reconeix aquelles empreses que han posat en funcionament projectes i plans de renovació de vehicles per configurar una flota corporativa més ecològica i respectuosa amb el medi ambient.

[r:1]

La flota de vehicles elèctrics més gran de Barcelona

Aigües de Barcelona disposa en l’actualitat de 120 vehicles 100% elèctrics, la flota de vehicles elèctrics més important de l’àrea metropolitana, el que ha permès en els darrers dos anys reduir les emissions de CO2 en unes 84 tones anuals, i el consum de dièsel i benzina en més de 33.000 litres anuals. La implantació del cotxe elèctric, que ha contribuït a la reducció en un 18% de la petjada de carboni, s’emmarca en l’estratègia de desenvolupament sostenible de la companyia i l’aposta per l’economia circular, en compliment dels objectius marcats per Nacions Unides. 

L’esforç de la companyia per avançar cap a una gestió més respectuosa amb el medi ambient i té com a objectiu reduir les emissions de diòxid de carboni, fomentar l’eficiència energètica i millorar la qualitat de l’aire urbà. Paral·lelament, Aigües de Barcelona gestiona un projecte conjunt amb CitySensia que utilitza la xarxa de vehicles de la companyia per monitoritzar en temps real els paràmetres de qualitat ambiental mitjançant receptors col·locats als cotxes.

Més notícies
El portal de transparència d’Aigües de Barcelona supera l’auditoria de la Ramon Llull
Notícia: El portal de transparència d’Aigües de Barcelona supera l’auditoria de la Ramon Llull
Comparteix
La prestigiosa Càtedra Ethos de la Universitat Ramon Llull ha reconegut la feina de la companyia per posar en marxa una web oberta
El comerç dona feina a 150.000 persones a Barcelona
Notícia: El comerç dona feina a 150.000 persones a Barcelona
Comparteix
Els nivells d’ocupació al sector comercial, tan minorista com a l'engròs, recuperen els nivells pre-crisi
Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Notícia: Els comerciants de la Diagonal es planten i no hi haurà llums de Nadal
Comparteix
L’associació Diagonal Barcelona denuncia que el proveïdor del servei ha fet fallida i vol obrir un debat de ciutat sobre l’enllumenat nadalenc
Ferran Mascarell anuncia la seva candidatura a alcalde
Notícia: Ferran Mascarell anuncia la seva candidatura a alcalde
Comparteix
L'actual delegat del govern a Madrid manté la incògnita de sota quines sigles ho farà
El Prat es queda petit i tancarà 2018 amb 50 milions de passatgers
Notícia: El Prat es queda petit i tancarà 2018 amb 50 milions de passatgers
Comparteix
El Port de Barcelona també creix a bon ritme i acabarà l'any amb un increment del 18% en el transport de mercaderies

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa