Aigües de Barcelona bat el rècord de visites tècniques

Més de 6.000 persones de 25 nacionalitats van visitar l'any passat les diverses instal·lacions de la companyia

 

Fins a 6.207 persones de 25 nacionalitats diferents van visitar l’any passat diverses instal·lacions d’Aigües de Barcelona, com ara el centre de control operatiu, el laboratori, la planta potabilitzadora de Sant Joan Despí i les plantes depuradores, segons les dades difoses per la companyia. Aquesta xifra suposa, segons l’empresa, un nou rècord de visites tècniques. Per als responsables d’Aigües de Barcelona, “posa de manifest l’esforç per erigir-se com a referent mundial en el sector de l’aigua”.

En total, hi ha hagut 552 visites de grups considerats “d’alt nivell tècnic, comercial i institucional”. Una vuitantena d’aquestes visites van ser internacionals, de 24 països diferents: Angola, Alemanya, Aràbia Saudita, Argentina, Austràlia, Brasil, Colòmbia, Corea del Sud, Emirats Àrabs Units, Estònia, Filipines, França, Holanda, Índia, Itàlia, Països Baixos, Palestina, Panamà, Perú, Regne Unit, Tunísia, Turquia, Xile i Xina.

“Les més de 6.000 persones que han assistit a aquestes visites certifiquen l’interès per conèixer la complexitat de la gestió del cicle integral de l’aigua en un clima mediterrani com el de Barcelona i la seva àrea metropolitana”, apunten fonts de l’empresa.

Referent tecnològic

Segons les mateixes fonts, un dels aspectes que han destacat més els visitants ha sigut “l’alt desenvolupament tecnològic de la companyia, amb instal·lacions com ara el centre de control o el laboratori”. La companyia subratlla que “el centre de control operatiu destaca per haver-se avançat a la demanda tecnològica i és pioner en el desenvolupament de sistemes d’informatització de la xarxa i les solucions digitals”.

En total, 4.500 quilòmetres de canonades són monitoritzades contínuament i controlades les 24 hores del dia durant els 365 dies de l’any. Això permet fer una previsió molt precisa de la demanda de cada zona amb càlculs matemàtics i anticipar-se a les necessitats.

Més informació

Nou comentari