Agressió grupal a una parella de mossos al barri Gòtic

Una quarantena de persones haurien participat en els cops als agents, que es troben bé i no tenen lesions de gravetat

Els Mossos d’Esqadra investiguen l’agressió que un grup nombrós de persones va protagonitzar ahir contra dos agents de la policia catalana, ha expressat el cos en un breu comunicat. Els fets es van produir aquesta passada matinada al barri Gòtic i van aplegar una quarantena de persones, ha avançat El Caso i han confirmat fonts policials al TOT Barcelona. Aquesta massa de gent s’hauria llançat contra la patrulla de la policia catalana i els hauria clavat cops de puny i puntades de peu aprofitant la superioritat numèrica.

Les explicacions oficials dels Mossos, de moment, se centren a reconèixer l’episodi de l’agressió i a explicar que la presència dels agents al lloc venia motivada per un avís d’una baralla. En arribar al lloc, però, es van trobar amb l’actitud intimidatòria d’un grup que els va envoltar, apunta la policia catalana. “Quan arriben per mediar en una discussió, els agents es troben l’aparició d’un grup que comença a agredir a la patrulla“, expressa una portaveu del cos.

L’agressió grupal va deixar contusions als policies, però no els va implicar lesions de gravetat. Els agents “es troben bé”, remarca el comunicat públic.

Davant la situació sobrevinguda, els policies agredits no van poder fer cap detenció. Tanmateix, ara el cos ha obert una investigació per esclarirs els fets i intentar arrestar-ne els responsables.

Els fets es van donar tan sols un dia després que una baralla, també a Ciutat Vella, acabés amb la mort d’un veí del Raval. En aquell cas, la discussió va escalar fins al punt que un dels protagonistes va clavar una ganivetada a l’altra persona, un home àmpliament conegut al barri. Poc després dels fets, agents dels Mossos i la Guàrdia Urbana es van desplegar a la zona i van acabar detenint el presumpte autor de l’homicidi del carrer Hospital.

Comentaris

  Ricard 09/10/2021 1:24 pm
  No es pot anar amb un ciri a la mà. I qui disculpi als agressors és un idem. Prou condescendència amb els delinqüents. En democràcia la gent ha d'empoderar la policia!
   yo pispo 09/10/2021 6:22 pm
   Lo dices por esa turba nazionalista que dirigidos por los dos Jordis (Sanchez y Cuixart) asediaron a la policia judicial cuando hacían su trabajo en la conselleria de hacienda?
    tu loquero 09/10/2021 7:13 pm
    la pastilla, cuando no te la tomas , dices unas sandeces ...
     Jo 10/10/2021 9:19 am
     no en pren de pastilles aquest.. del contrari no diria les animalades que diu...
    Ricard 09/10/2021 8:12 pm
    Ho dic per als demòcrates catalans, i no pas per a Vostè.
    JordiP 09/10/2021 8:22 pm
    No saps de qué parles. Sembla que només llegeigis els atestats del Baena. I, obviament, ni hi eres allà el 20 setembre 2017.
    Al pispa 10/10/2021 9:24 am
    imbecil, algú va pendre mal en els fets dels que parles? es nota que ets un indigent mental, barrejar agressions amb manifestacions.. au! pasa a geura..
     Doctor Strangelove 10/10/2021 2:22 pm
     L,independentisme és anar contra la llibertar individual. Són gent que viu de la rancúnia i l,odi, i delinqueixen habitualment. Se'ls hi ha de parar els peus, pel bé de tots. Doc.
      al Strangelove 10/10/2021 8:55 pm
      només un paranoic pot barrejar l'independencia amb la delinqüència... deus ser Dr en estúpidesa...
  Jaux 09/10/2021 4:43 pm
  De tota la vida. Au va! Hi han asocietats que no tenum perquè conviure.
  Realitat 09/10/2021 4:58 pm
  Quan desde les institucions es desacredita als cosos policials i es fomenta la desobediencia i insurreccio passen aquestes coses.
   Ricard 09/10/2021 8:11 pm
   Doncs l'ETA matava policies des dels 60, i no em consta cap crida a la insurrecció i a la desobediència. I Estat Islàmic mata policies, i tampoc em consta cap crida a la insurrecció i a la desobediència. En canvi sí que em consta que votants indefensos van ser agredits per policia i exèrcit castellans, i van ser acomiadats de les seves bases castellanes fent voleiar senyeres i al crit de "a por ellos". Finalment em costa imaginar que els agressors de Mossos d'ahir fossin catalans. Però per Vostè tot està lligat a la desobediència independentista, oi? Un 10 a la classe de ciència-ficció i castellanisme.
  Que se jodan 09/10/2021 5:02 pm
  Aquesta vegada son delinquents que pegen Mossos, peró quant els Mossos peguen manifestants i periodistes pacsifics, que?, dons ara, que es fotin els mossos, per mi els poden apalliçar cada dia
   JordiP 09/10/2021 8:18 pm
   El teu comentari em sembla absolutament fastigós i denigrant per a una societat pacífica. És posible que prenguis aquesta postira tan antipasma perquè practiquis algunes activitats delictives i els consideris enemics. Doncs molt bé: no consideris que els Mossos estan per a que puguis anar pel carrer amb seguretat i els teus bens estiguin segurs ; et desitjo que mai tinguis de lamentar pensar d'aquesta manera. Amb les seves limitacions, problemes, errors de direcció, etc. els Mossos intenten ser la teva policia democràtica. I en el futur encara ho seràn més.
   Ricard 10/10/2021 12:36 pm
   Crec que és un comentari totalment sobrer.
  un talp 09/10/2021 9:52 pm
  40 vs 2, és a dir, 20 contra un, i els agents estan bé? Els agresors eren nens de guarderia o yayes o hi ha qui ha exagerat la història.
  Arxi 10/10/2021 9:21 am
  aquesta és la ciutat que ha creat la Colau.. insegura i plena de delinqüents..
  Chis-torra 10/10/2021 11:20 am
  Apreteu, apreteu.

Nou comentari