Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agredeixen en grup una farmacèutica quan anava a treballar, li roben el mòbil i acaben detinguts
  • CA

Una farmacèutica del Raval anava a treballar aquesta tarda i ha patit un robatori violent en mig del carrer. Abans que pogués entrar a la farmàcia del carrer Hospital on es dirigia, tres persones l’han abordat, l’han llançat a terra i li han clavat puntades de peu, expliquen testimonis. Buscaven prendre-li el mòbil i ho han aconseguit.

Tanmateix, una patrulla de la Guàrdia Urbana circulava a prop del lloc dels fets i ha pogut reaccionar a temps. Han perseguit els autors del robatori i els han acabat enxampant a l’alçada de la rambla del Raval, segons ha pogut saber aquest diari. S’ha detingut tres persones, totes acusades de participar en el robatori amb violència, i s’ha recuperat el telèfon de la víctima. La resposta de la policia barcelonina, a més, ha arribat a implicar fins a vuit agents.

Els arrestats, per la seva banda, han quedat denunciats també per haver infringit el confinament obligatori. Tots ells, però, ja sumaven diverses denúncies pel mateix motiu. 

Fonts municipals apunten que la dona ha quedat ferida lleu i ha estat traslladada a un hospital per acabar de ser atesa. 

Avís policial a anar amb compte

Fa pocs dies, també a la mateixa zona, va sortir a la llum un altre cas similar. En aquella ocasió, la víctima del robatori violent d’un mòbil era una sanitària que anava a treballar. Segons ha pogut saber aquest diari, però, el detingut d’aquell cas no estaria implicat en els fets d’aquesta tarda. 

Precisament avui mateix, els Mossos d’Esquadra han anunciat que intensificaran el patrullatge al voltant de comerços essencials com farmàcies o supermercats durant hores especialment sensibles, com l’obertura o el tancament. També han explicat que faran més estreta la comunicació amb aquest teixit comercial. La Guàrdia Urbana, per la seva banda, ha anunciat que reforçarà el contacte directe amb les persones que viuen soles i formen part del servei VinclesBCN. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa