Dos agents de la Guàrdia Urbana possibles positius i 161 confinats

El tinent d'alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, ha donat les dades

Un total de 161 agents de la Guàrdia Urbana estan confinats per precaució per coronavirus i dos agents més són possibles casos de Covid-19, la malaltia que causa el SARS-CoV-2, pendents de confirmació quan hi hagi el resultat de les proves.

Són dades que ha donat el tinent d’alcaldia de Seguretat, Albert Batlle, en la seva compareixença diària per informar de la situació de la ciutat des que va començar l’estat d’alarma.

Paral·lelament, el sindicat CSIF ha denunciat l’Ajuntament ​per falta de mesures de protecció per als agents. Segons Batlle, però, “s’estan prenent les mesures necessàries, en contacte amb els sindicats”. El tinent d’alcaldia ha volgut “agrair la lleialtat dels sindicats, tot i que lamentablement sempre hi ha excepcions”, en referència al CSIF, arran d’una pregunta del TOT Barcelona.

8è positiu del brot a l’Ajuntament 

El consistori també ha informat de l’evolució del brot de coronavirus entre la plantilla administrativa de l’Ajuntament. Ja hi ha 8 positius, dels dels quals hospitalitzats per necessitat logística però sense que estiguin en estat lleu. Els altres sis es troben bé o amb símptomes lleus, ha explicat la regidora de salut, Gemma Tarafa. A més hi ha unes 170 persones en aïllament preventiu a casa, entre els quals 5 regidors i l’alcaldessa Ada Colau. Tarafa ha confiat que alguns d’ells podran ser donats d’alta aviat i passar a treballar de forma presencial.

Més informació

Nou comentari