Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agbar llança un vídeo per agrair als seus treballadors la feina que fan durant la pandèmia
  • CA

Una companyia d’aigües és una empresa de serveis essencials i per tant una de les claus perquè tot continuï funcionant durant el confinament per la pandèmia de Covid-19 causada pel coronavirus SARS-CoV-2. Per això Agbar ha pres mesures excepcionals, com ara confinar els seus treballadors per torns a les seves instal·lacions –on fins i tot dormen, en caravanes habilitades expressament– per garantir tant el servei com la salut dels empleats. Però els responsables de la companyia entenen que tot plegat és un esforç extra per als treballadors i han volgut fer una acció simbòlica per agrair-los el que estan fent i difondre-la també més enllà de la comunitat de la companyia. Per això l’empresa ha llançat un vídeo, que ha fet públic, en què vol “homenatjar els treballadors i treballadores amb motiu del Primer de Maig”.

El vídeo vol subratllar “la vocació de servei i el compromís amb la societat” amb què treballen operaris i directius, assenyalen fonts de la companyia, que asseguren que aquest esperit és “la millor garantia per al bon funcionament d’un servei bàsic i essencial com l’aigua”. Per això, també, el vídeo, en el qual participen treballadors i directius de diverses àrees, es tanca amb una breu intervenció del president d’Agbar, Àngel Simon, que agraiex la seva tasca aquets dies “als operaris que estan sobre el terreny, als que estan fent teletreball, als que s’han confinat a les instal·lacions”.

“En una situació sense precedents com l’actual el més important és tenir capacitat d’anticipar i estar preparat per saber el que cal fer en tot moment. I, avui, Dia Internacional dels Treballadors, és el millor moment per reconèixer i agrair la gran tasca que realitza aquest gran equip de persones”, conclou la companyia en un comunicat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa