Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Agbar i els grups d’interès posaran en comú els compromisos de futur en una trobada innovadora
  • CA

Agbar celebrarà aquest dimecres 9 de juny una Junta General de Grups d’Interès. Es tracta d’una iniciativa innovadora que reforça el valor de la transparència en la gestió i aposta per col·laborar activament amb els grups d’interès per entomar els reptes actuals i adoptar compromisos de futur, alhora que la companyia retrà comptes davant d’aquests grups d’interès.

La Junta General de Grups d’Interès està dissenyada per donar visibilitat a fites i iniciatives dutes a terme durant els últims mesos en els àmbits de la solidaritat l’ocupació i la reconstrucció verda i inclusiva, accions que s’han desenvolupat a proposta del Pacte Social de la companyia territori a territori. Durant la jornada, que es retransmetrà per streaming, Agbar establirà diàlegs amb el tercer sector, la ciutadania, els col·lectius en situació de vulnerabilitat, els clients i els representants sindicals, així com amb els agents vinculats a l’impuls de l’ocupació, la innovació i el medi ambient. En cada àmbit es destacaran projectes clau materialitzats amb els diferents grups d’interès, alternant testimonis em directe amb connexions telemàtiques. La jornada comptarà el president de la companyia, Àngel Simon.

L’escolta activa: de la mà de la societat

Pel que fa al compromís d’Agbar amb el primer eix, la solidaritat, l’esdeveniment comptarà amb la participació d’entitats com Creu Roja, l’Associació Educativa Ítaca de l’Hospitalet, l’Associació Projecte Confiança, la CONFAVC (Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya) o la Federació d’Associacions de Persones Sordes de Castella i Lleó.

En el segon eix, l’ocupació, s’abordarà tant l’ocupació directa com la indirecta. Intervindrà UGT Catalunya, així com una representació dels treballadors d’Agbar, alhora que es farà focus en les mesures adoptades durant la crisi sanitària per protegir les persones i garantir el servei d’aigua.

Pel que fa a l’eix de la reconstrucció verda i inclusiva, es reflexionarà sobre la necessitat de reforçar els ecosistemes d’innovació, amb la participació de Barcelona Tech City, a més de amb testimonis del teixit comercial i empresarial. Aquest eix comptarà també amb persones de referència en la divulgació científica i la lluita contra el canvi climàtic.

Finalment, a l’esdeveniment de la Junta General de Grups d’Interès d’Agbar estaran presents representants de diferents municipis amb iniciatives impulsades en el marc del Pacte Social en diversos territoris. Tot plegat posarà de manifest com, a través de les aliances entre els diversos agents locals i amb la base de la col·laboració pública-privada, en diferents municipis s’està avançant conjuntament per abordar els reptes econòmics, socials i mediambientals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa