Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
VÍDEO | Denuncien una plaga de rates a la zona d’espera de taxis del Prat
  • CA

L’associació Élite Taxi ha denunciat la proliferació de rates a la zona d’espera per a taxistes que hi ha a l’aeroport de Barcelona-El Prat. La situació és “lamentable”, critica el portaveu de l’entitat, Tito Álvarez, que no descarta que la concentració massiva prevista pel dia 28 de setembre, que en principi era per protestar contra l’aliança d’Uber i Free Now, surti des de la T1 per reclamar solucions urgents a Aena.

Élite Taxi ha publicat un vídeo on es veuen diverses rates passejant-se per una zona d’espera desangelada i abandonada, segons denuncien. “Les maquines expenedores es troben en un estat lamentable: o bé no funcionen, o no tenen canvi o directament estan buides”, ha explicat Álvarez. “Ens tracten com a rates i la paciència s’està esgotant”, ha etzibat. “Tant que parlen de l’ampliació del Prat i en canvi no obren la boca per posar més diners en millorar els serveis i les condicions laborals de la gent que ve cada dia a treballar a l’aeroport”.

Concentració a Barcelona

Élite Taxi va convocar una concentració el pròxim 28 de setembre en contra de l’aliança europea de dos gegants com Uber i Free Now que interpreten com un nou “atac directe al sector taxi”, ja que totes dues plataformes incompleixen la normativa “sense cap mena de mirament”. Acusen Uber, per exemple, d’incomplir la “identificació obligatòria dels seus taxistes” i de “no oferir l’opció de pagar en efectiu”.

Els taxistes asseguren que la multinacional té un centenar de taxistes donats d’alta a la seva aplicació i que treballen regularment amb ells, però que ho fan sense cap distintiu, tal com obliga el decret aprovat per la Generalitat el 2016. En un principi el recorregut de la marxa havia de sortir de plaça Espanya en direcció al carrer Balmes i després cap a plaça Catalunya, però ara es plantegen sortir des de la T1 del Prat per assenyalar Aena.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Barceloní. a setembre 13, 2021 | 15:28
    Barceloní. setembre 13, 2021 | 15:28
    Potser és que a la Plaça de Sant Jaume ja no hi caben.
    • Icona del comentari de: ton c. a setembre 13, 2021 | 19:37
      ton c. setembre 13, 2021 | 19:37
      Molt bo.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa