A presó un lladre després de cometre 15 robatoris

Els Mossos el van arrestar el 24 d'octubre | Acumulava 28 detencions en un any

Un lladre ha ingressat a presó després de cometre 15 robatoris a Barcelona. Els Mossos d’Esquadra el van detenir el 24 d’octubre després de vincular-lo amb una quinzena d’assalts a comerços a la capital catalana, en concret als districtes de l’Eixample, Ciutat Vella, Les Corts, Gràcia i Sants-Montjuïc. La policia catalana ha detallat en un comunicat que el lladre acumula 28 detencions des de finals de l’any passat, 21 de les quals per delictes contra el patrimoni –on s’inclouen els furts, els robatoris o la receptació–.

El detingut, de 33 anys, actuava la majoria de vegades de nit o de matinada i en alguna ocasió ho havia fet diumenge al migdia. El seu objectiu era accedir als locals quan no hi hagués ningú, tot i que si s’hi trobava algú no dubtava a seguir amb el robatori. El lladre havia fet dels robatoris el seu modus vivendi i operava sempre de la mateixa forma: forçava la persian per entrar, agafava els diners de la caixa enregistradora i dispositius electrònics i marxava amb bici.

Una investigació del grup de multireincidents de la regió policial metropolitana de la Divisí d’Investigació Criminal (DIC) va permetre’n la detenció. El 25 d’octubre va passar a disposició judicial i un jutge en va decretar l’ingrés a presó.

Més informació

Nou comentari