Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Alerta per l’increment dels ingressos d’embarassades amb Covid
  • CA

Alarma per l‘augment dels ingressos per Covid-19 de dones embarassades. Segons fonts de l’hospital Vall d’Hebron, ara mateix n’hi ha 34 ingressades, de les quals 14 estan a l’UCI o a l’unitat de semicrítics. El cap de servei de Malalties Infeccioses de l’hospital, Benito Almirante, ha assegurat que el motiu principal de l’ingrés és que no estan vacunades.

Els últims dies hi ha hagut força polèmica amb la vacunació d’embarassades. El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, va fer aquest dijous una crida a les embarassades perquè es vacunin contra la Covid-19. Tot i que el departament de Salut assegura que sempre s’ha recomanat la seva vacunació, a la pràctica la decisió quedava en mans de cada de dona i de l’especialista que li portés l’embaràs.

Argimon va recordar que la cinquena onada ha tingut un impacte molt gran en la població jove, l’última en ser cridada a vacunar, i que per això ha augmentat substancialment el nombre d’embarassades ingressades. El conseller va reconèixer que s’han detectat “alguns casos de part prematur”, tot i que ha matisat que moltes altres passen la Covid a cada sense més risc.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa