Qui Som

El TOT Barcelona som el diari de la capital catalana. Periodisme, ciutat i persones: una capçalera feta per Barcelona i per a Barcelona. Digital, multimèdia, glocal. Que cada dia aspira a comprendre una mica millor la ciutat, que sobretot vol ajudar a fer-la més comprensible als lectors i que, per què no, també vol contribuir a fer de Barcelona un lloc millor. Hi trobaràs l'actualitat del dia i també exclusives, reportatges, entrevistes i anàlisis en profunditat. Als carrers dels barris i del centre, als despatxos, a les infraestructures, als escenaris o a les institucions, ens trobaràs allà on tu siguis. Al teu costat.

 


Editor

Salvador Cot (salvador.cot@mon.cat)

Terrassa, 1965. Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.  

 

L'editor del Tot Barcelona, Salvador Cot / Jordi Play

Salvador Cot, editor del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Directora

Sílvia Barroso (sbarroso@totbarcelona.cat)

Nascuda a Barcelona el 1970 i llicenciada en Ciències de la Informació el 1993 a la UAB. Vaig començar a fer de periodista en mitjans locals: Ràdio Sant Cugat i el setmanari 'Els 4 Cantons'. Després vaig treballar 13 anys al diari 'El Punt', tant a Girona com a Barcelona, fins que vaig passar a l''Avui.cat'. Des del 2010 fins al 2018, m'he encarregat de l'edició digital de l''Ara'. I, en l'actual etapa, dirigint el TOT Barcelona, uneixo premsa digital i local. I ho faig a la meva ciutat.

 

Sílvia Barroso, directora del TOT Barcelona  / Jordi Play

Sílvia Barroso, directora del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Subdirectora

Meritxell M. Pauné (mmpaune@totbarcelona.cat)

Periodista i veïna especialitzada en informació local i Barcelona. Publico històries sobre la ciutat, l'Ajuntament, els barris i el patrimoni. Vaig descobrir l'ofici fa més de 19 anys a la ràdio local i l'he viscut intensament a la premsa digital generalista. Durant vuit anys he coordinat les edicions locals de la web de 'La Vanguardia', ja fa una dècada que escric a 'La Veu del Carrer' i ara m'embarco en l'aventura de construir un nou mitjà de comunicació per a Barcelona.

 

Meritxell M. Pauné, subdirectora del TOT Barcelona / Jordi Play

Meritxell M. Pauné, subdirectora del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Director comercial

Jordi Gàlvez (jgalvez@totbarcelona.cat)

Divuit anys gestionant campanyes de publicitat en suports off-line, on-line i out-door. Entre altres, he treballat per a la revista Futbolmanía, el diari Marca, Guías Marca, el diari Avui, el suplement Sortim, les revistes Ling i Yorokobu, la revista App Esforç, Connect Clear Channel Outdoor, els diaris El Mundo i Expansión, les webs marca.com, mundo.es, expansion.com, l'app de Marca, la revista Actualidad Económica, Radio Marca...

 

Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona / Jordi Play

Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Redacció

Xavi Fernández de Castro (xfcastro@totbarcelona.cat)

Periodista especialitzat en economia amb un interès especial pels conflictes en què el desenvolupament xoca amb els drets humans. Actualment curso un màster sobre gestió i resolució de conflictes. A Barcelona he treballat per 'La Vanguardia', 'El Vigia', 'Naucher Global' i 'Metrópoli Abierta'. Durant quatre anys vaig ser corresponsal del diari 'El Mundo' i de l’Agència EFE a Nairobi (Kènia), des d’on vaig cobrir conflictes per tota l’Àfrica Subsahariana. De tornada a la meva ciutat natal, començo una nova aventura al periodisme local.

 

Xavi Fernández de Castro, redactor del TOT Barcelona

Xavi Fernández de Castro, redactor del TOT Barcelona

 

David Cobo (dcobo@totbarcelona.cat)

Graduat en periodisme per la UAB el 2016. Els darrers anys he viscut la informació de proximitat convençut de la seva urgència. Establert a Barcelona, vaig dirigir el magazín matinal de Ràdio Sant Feliu i vaig coordinar les seccions de política i cultura al diari comarcal 'elBaix.cat'. El 2018 vaig començar a col·laborar amb el diari Ara mentre dirigia el programa 'Rebobinem' a la cadena SER Catalunya. També he escrit crítica cinematogràfica i he fet tots els transbordaments de la xarxa de metro de la ciutat. 

 

David Cobo

David Cobo, redactor del TOT Barcelona

 

 

Adrià Lizanda (alizanda@totbarcelona.cat)

Nascut a Barcelona el 1996 i graduat en Periodisme per la UAB. Abans de treballar al TOT Barcelona, va tenir una beca als informatius de TV3. Ha escrit a 'The Local Spain', 'El Faradio' i 'Debate 21'. També ha treballat al departament de comunicació de l’Editorial Vicens Vives.

 

Adrià Lizanda, redactor del TOT Barcelona. | Jordi Play

Adrià Lizanda, redactor del TOT Barcelona. | Jordi Play


Fotografia

Jordi Play

Barcelona, 1970. Estudia fotografia a l'IEFC i periodisme a la UAB. Professional de la fotografia des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d'àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l'Ancla d'Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

 

 

Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona

Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona