Qui Som

El TOT Barcelona som el diari de la capital catalana. Periodisme, ciutat i persones: una capçalera feta per Barcelona i per a Barcelona. Digital, multimèdia, glocal. Que cada dia aspira a comprendre una mica millor la ciutat, que sobretot vol ajudar a fer-la més comprensible als lectors i que, per què no, contribuir a fer de Barcelona un lloc millor. Hi trobaràs l'actualitat del dia i també exclusives, reportatges, entrevistes i anàlisis en profunditat. Als carrers dels barris i del centre, als despatxos, a les infraestructures, als escenaris o a les institucions, ens trobaràs allà on tu siguis. Al teu costat.

 


Editor

Salvador Cot (salvador.cot@mon.cat)

Terrassa, 1965. Periodista. Abans de dirigir El Món havia treballat a Diari de Terrassa, Diari de Barcelona, TVE, COMRàdio, TV3, Avui i Nació Digital. Col·laborador de TV3, Catalunya Ràdio i El Punt Avui.  

 

L'editor del Tot Barcelona, Salvador Cot / Jordi Play

Salvador Cot, editor del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Directora

Sílvia Barroso (sbarroso@totbarcelona.cat)

Nascuda a Barcelona el 1970 i llicenciada en Ciències de la Informació el 1993 a la UAB. Vaig començar a fer de periodista en mitjans locals: Ràdio Sant Cugat i el setmanari 'Els 4 Cantons'. Després vaig treballar 13 anys al diari 'El Punt', tant a Girona com a Barcelona, fins que vaig passar a l''Avui.cat'. Des del 2010 fins al 2018, m'he encarregat de l'edició digital de l''Ara'. I, en l'actual etapa, dirigint el TOT Barcelona, uneixo premsa digital i local. I ho faig a la meva ciutat.

 

Sílvia Barroso, directora del TOT Barcelona  / Jordi Play

Sílvia Barroso, directora del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Subdirectora

Meritxell M. Pauné (mmpaune@totbarcelona.cat)

Periodista i veïna especialitzada en informació local i Barcelona. Publico històries sobre la ciutat, l'Ajuntament, els barris i el patrimoni. Vaig descobrir l'ofici fa més de 15 anys a la ràdio local i l'he viscut intensament a la premsa digital generalista. Durant vuit anys he coordinat les edicions locals de la web de 'La Vanguardia', ja fa una dècada que escric a 'La Veu del Carrer' i ara m'embarco en l'aventura de construir un nou mitjà de comunicació per a Barcelona.

 

Meritxell M. Pauné, en un retrat de Jordi Play

Meritxell M. Pauné, subdirectora del TOT Barcelona / Jordi Play

 

Director comercial

Jordi Gàlvez (jgalvez@totbarcelona.cat)

Divuit anys gestionant campanyes de publicitat en suports off-line, on-line i out-door. Entre altres, he treballat per a la revista Futbolmanía, el diari Marca, Guías Marca, el diari Avui, el suplement Sortim, les revistes Ling i Yorokobu, la revista App Esforç, Connect Clear Channel Outdoor, els diaris El Mundo i Expansión, les webs marca.com, mundo.es, expansion.com, l'app de Marca, la revista Actualidad Económica, Radio Marca...

 

Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona

Jordi Gàlvez, director comercial del TOT Barcelona

 

Redacció

Xavi Fernández de Castro (xfcastro@totbarcelona.cat)

Periodista especialitzat en economia amb un interès especial pels conflictes en què el desenvolupament xoca amb els drets humans. Actualment curso un màster sobre gestió i resolució de conflictes. A Barcelona he treballat per 'La Vanguardia', 'El Vigia', 'Naucher Global' i 'Metrópoli Abierta'. Durant quatre anys vaig ser corresponsal del diari 'El Mundo' i de l’Agència EFE a Nairobi (Kènia), des d’on vaig cobrir conflictes per tota l’Àfrica Subsahariana. De tornada a la meva ciutat natal, començo una nova aventura al periodisme local.
 

Xavi Fernández de Castro, redactor del TOT Barcelona

Xavi Fernández de Castro, redactor del TOT Barcelona

 

David Cobo (dcobo@totbarcelona.cat)

Graduat en periodisme per la UAB el 2016. Els darrers anys he viscut la informació de proximitat convençut de la seva urgència. Establert a Barcelona, vaig dirigir el magazín matinal de Ràdio Sant Feliu i vaig coordinar les seccions de política i cultura al diari comarcal 'elBaix.cat'. El 2018 vaig començar a col·laborar amb el diari Ara mentre dirigia el programa 'Rebobinem' a la cadena SER Catalunya. També he escrit crítica cinematogràfica i he fet tots els transbordaments de la xarxa de metro de la ciutat. 

 

David Cobo, redactor de TOT Barcelona

David Cobo, redactor del TOT Barcelona

 

Adrià Lizanda (alizanda@totbarcelona.cat)

Nascut a Barcelona el 1996 i graduat en Periodisme per la UAB. Abans de treballar al TOT Barcelona, va tenir una beca als informatius de TV3. Ha escrit a 'The Local Spain', 'El Faradio' i 'Debate 21'. També ha treballat al departament de comunicació de l’Editorial Vicens Vives.

 

Adrià Lizanda, redactor de TOT Barcelona

Adrià Lizanda, redactor del TOT Barcelona


Fotografia

Jordi Play

Barcelona, 1970. Estudia fotografia a l'IEFC i periodisme a la UAB. Professional de la fotografia des de 1995. Publica en premsa diària i revistes d'àmbit nacional i estranger. El 2000 guanya l'Ancla d'Or al Premi de Fotografia Esportiva Ciudad de Santander.

 

Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona

Jordi Play, fotògraf del TOT Barcelona