Xavier Mulleras també deixa l’Ajuntament i aboca el PP a una renovació total a Barcelona

El veterà regidor anuncia que no repetirà a la llista dels populars, igual que els seus dos companys de grup municipal, i avança que es dedicarà a l'empresa privada

El regidor Xavier Mulleras (PP) ha anunciat aquest dimecres que deixa l’Ajuntament de Barcelona després de 12 anys de dedicació a la política municipal. En una carta difosa pel partit, explica que renuncia a formar part de la llista dels populars pel proper 26 de maig, que encapçala l’empresari ‘independent’ Josep Bou. Tampoc seguiran el proper mandat els altres dos membres del grup municipal, Alberto Fernández Díaz i Alberto Villagrasa. A partir de juny, si el PP aconsegueix mantenir la representació –malgrat les enquestes adverses que avui per avui el deixen fora– renovarà íntegrament la representació barcelonina. Ara fa un any el grup ja va haver de renovar una plaça, en marxar Àngels Esteller al Congrés.

El regidor abandona així la política activa i explica que preveu retornar a l’empresa privada. Llicenciat en economia i empresa, havia estat professor universitari als anys 90, assessor de la Cambra de Comerç de Shepway al Regne Unit i auditori i director financer durant 10 anys de diverses empreses. “És un honor haver pogut dedicar els millors anys de la meva vida a treballar per aquesta gran ciutat”, ha dit al seu comiat, on recorda que ha fet oposició “lleial i constructiva” a tres alcaldies de diferent color (Jordi Hereu, Xavier Trias i Ada Colau). Subratlla, això sí, que el seu compromís amb el partit “segueix sent total” com a “afiliat de base” i li desitja al PP “els millors resultats” als comicis per Barcelona, Espanya i Europa.

Més informació

Nou comentari