Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Una web municipal anima a descarregar i imprimir els cartells del govern Colau

“Ciutat Refugi”, “Trobades amb l’alcaldessa” o “Barcelona Energia” són alguns dels 78 cartells municipals que ara qualsevol ciutadà es pot descarregar amb bona resolució i difondre imprès o a través de les xarxes socials. Un repositori digital agrupa ara tota la cartelleria editada per l’Ajuntament de Barcelona durant els anys d’alcaldia d’Ada Colau.

No retrocedeix més enllà de 2015, per poder oferir una retrospectiva històrica més plural. Tampoc permet al ciutadà comparar la petjada dels successius governs municipals en l’estètica dels cartells o com ha evolucionat la imatge gràfica de les festes de la Mercè, Santa Eulàlia o Sant Jordi. En canvi, s’ampliarà amb els cartells d’aquest nou mandat: “A mida que es vagin desplegant noves campanyes de comunicació, s’aniran incorporant els seus cartells al web repositori”, ha avançat el consistori en un comunicat.

A banda de les festivitats oficials i commemoracions com la dels atemptats del 17A amb el conegut lema “No tinc por”, el conjunt inclou material molt il·lustratiu del relat i les iniciatives estrella dels comuns que ara la ciutadania podrà “descarregar-se i imprimir per fer-ne un ús particular”. L’única limitació a l’hora de fer servir els materials és no modificar-los, retallar-los ni usar-los amb finalitats comercials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa