Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Els veïns podran tornar a parlar amb els regidors del districtes, però per videoconferència

Els veïns de Barcelona podran preguntar als regidors de districte per l’afectació als seus barris o districtes, traslladar-los propostes o fins i tot neguits en plena pandèmia pel coronavirus. La via però, serà telemàtica, ja que les trobades físiques van quedar suspeses a causa de la crisi sanitària. Així, en un moment en què la ciutadania té més preocupacions els regidors i les regidores de districte celebraran trobades al web de participació decidim.barcelona per tenir un contacte directe i pròxim amb els veïns i les veïnes, encara que sigui des de casa seva. Les sessions començaran aquest dijous amb el regidor de Ciutat Vella, Jordi Rabassa, i tindran lloc fins a finals de maig.

A “El regidor respon” / “La regidora respon”, els màxims representants de cada districte compareixeran en directe i respondran les preguntes publicades i valorades per la ciutadania al web de participació decidim.barcelona. Les trobades telemàtiques serviran per donar a conèixer les mesures que s’estan prenent sobre l’emergència de la covid-19 als respectius districtes i a tota la ciutat.

El calendari de trobades serà al maig, passant pels diferents districtes: Gràcia (dia 7), Sants-Montjuïc (13), Horta-Guinardó (14), Les Corts (18), Sant Martí (19), Sant Andreu (21), Sant Gervasi (26), Eixample (27). Pel que fa a la sessió de Nou Barris, es concretarà la data els pròxims dies.

Dinàmica

La dinàmica de la sessió consistirà en un informe inicial del regidor o regidora per valorar la situació del districte i l’ordre de les preguntes quedarà definit per les que han estat considerades com a més rellevants pels propis veïns i veïnes.

La durada de la sessió serà de 90 minuts i aquelles preguntes que hagin quedat sense respondre en directe es contestaran per escrit al mateix web decidim.barcelona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa