Valls es nega a saludar Torra perquè li va dir “casta” al Parlament

L’ex primer ministre francès no ha volgut donar-li la mà al president de la Generalitat perquè està molest per l’actitud de Torra

Manuel Valls ha protagonitzat una de les anècdotes negatives de la jornada quan no ha volgut saludar el president de la Generalitat, Quim Torra, durant la recepció que ha fet a l’altra banda de la plaça Sant Jaume per donar la benvinguda als 40 regidors – Quim Forn no ha pogut assistir perquè no tenia autorització del Suprem–. Després de saludar Ada Colau, Torra s’ha disposat a saludar tots els edils i Valls li ha negat la mà.

Els dos regidors del PP –Josep Bou i Òscar Ramírez– i els tres de Ciutadans –Mari Luz Guilarte, Paco Sierra i Marilén Barceló– no han assistit a la recepció del president Torra.

El cap llista de Barcelona pel Canvi-Cs, que ha votat a favor de Coleu al ple d’investidura, no li ha volgut donar la mà, li ha dit alguna cosa –inaudible en aquell moment– i l’ha assenyalat amb el dit fent un gest amenaçador. Una estona més tard el mateix Valls ha piulat que no ha saludat Torra perquè el president de la Generalitat el va titllar de “casta” durant un discurs al Parlament, unes paraules que van molestar molt el regidor. 

 

Més informació
Comentaris (14)
Uuuuuuuuuuiiiiiiiiii! Fa 5 mesos
Que no hi ha comentaris??????????????????
Andreuza Fa 5 mesos
I diuen que de porc i de senyor s'ha de venir de mena. Res de nou amb un senyor xenofòc, genocida cultural de pobles com el gitano, i defensor dels poders inmobiliaris.... cap on vas Colau?
Josep Sierra Roca Fa 5 mesos
Aquest esser humà, Valls, nega la salutació al President de Catalunya senzillament perquè és un salvatge... sí, un salvatge en el sentit que creu i hi dóna suport a la llei de la selva (d'aquí l'expressió "salvatge", que no pretén ser cap insult), aquella llei que es comporta com la llei del més fort que es el que fa la clase política espanyola amb el poble de Catalunya, voler eliminar-lo per la via de la força bruta.
JordiP Fa 5 mesos
El Valls no sap, no pot o no l'hi agrada empassar-s'hi ni un sol gripau. Així com la Colau s'està empassant un o dos, i dels grossos, ell no pot saludar un MHP que el va classificar com "casta" en seu parlamentària. Vaja, home! Un sou de 20.000 euros.mes pagats pels "casta" del Foment i el Círculo Ecuestre, no és ser "casta"? Ai, Manolet, Manolet, que ets estret. Sàpigues que aquestes accions i les teves paraules a la presa de possessió t'han situat al bàndol dels 155. I aquest bàndol
Acas no ho ets botifler Fa 5 mesos
No calen més paraules
Mar 350 Fa 5 mesos
A veure Manolito, que es el que no entens. La Garrido es pura casta ñola i tu ets ara el seu joglar- santilbanqui per obrir-li la porta a la cort de Madrix i del Aporellos VI.
image/svg+xml