Tot Barcelona | Notícies i Informació d'actualitat a Barcelona
Valls: “La llei ha actuat, i tornarà a fer-ho tantes vegades com sigui necessari”
  • CA

El grup municipal de BCN-Canvi a l’Ajuntament ha instat a la calma per part dels ciutadans i dels que estan al capdavant de les institucions, i ha recordat que la sentència contra els líders independentistes catalans ha de ser “respectada”, ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Els regidors de BCN-Canvi, Manuel Valls i Eva Parera, no han emès cap opinió sobre la sentència perquè “respecten escrupolosament la independència judicial”, encara que sí han dit que durant el procés judicial s’han respectat els drets dels encausats perquè s’ha pogut seguir de principi a fi, segons ells.

[r:2]

“Els polítics ara condemnats, i els polítics fugits, van utilitzar els més alts estàndards democràtics europeus per penetrar en el sistema i intentar trencar la nostra democràcia des del seu interior”, ha defensat el grup municipal, que assegura que són els polítics i no l’independentisme a que s’ha condemnat.

En aquest sentit, han advertit que “la llei ha actuat, i tornarà a fer-ho tantes vegades com sigui necessari”, i ha insistit que els polítics amb responsabilitats públiques han de ser exemple de gestió i respecte a la sentència en el marc del civisme , el respecte a la Llei i a les institucions que representen.

[r:1]

“L’independentisme és un sentiment, una postura política que ha de ser respectada com qualsevol altra que respecti els preceptes democràtics. Al banc dels acusats es van asseure home i dones que tenien plena consciència del que estaven fent i havien estat advertits”, ha recordat BCN-Canvi.

Més notícies
Quim Forn: 10 anys i mig de presó per posar les urnes
Notícia: Quim Forn: 10 anys i mig de presó per posar les urnes
Comparteix
El Suprem el considera culpable de sedició però descarta la rebel·lió
Clam immediat a l’Ajuntament de Barcelona contra la sentència de l’1O
Notícia: Clam immediat a l’Ajuntament de Barcelona contra la sentència de l’1O
Comparteix
Regidors de BComú s'avancen a l'alcaldessa | ERC i JxCat arremeten contra una decisió "injusta"

Comentaris

  1. Icona del comentari de: d'on no n'hi ha no en raja a octubre 14, 2019 | 13:20
    d'on no n'hi ha no en raja octubre 14, 2019 | 13:20
    vals a españa no hi ha llei, justícia, democràcia, hi ho saps

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa