Valls es reuneix amb els hotelers i critica “els prejudicis” de Colau contra el turisme

El candidat defensa davant el Gremi d'Hotels que cal "professionalitzar el sector"

El candidat a l’alcaldia de Barcelona i ex primer ministre de França, Manuel Valls, ha defensat aquest dimecres en una reunió amb el Gremi d’Hotels que aquest és un sector “clau” i una “font de riquesa imprescindible” per a la ciutat. Valls ha criticat els “prejudicis contra el turisme” de l’actual govern municipal, encapçalat per l’alcaldessa Ada Colau, i ha remarcat que és necessari “recuperar l’atractiu de Barcelona perquè la gent hi vulgui viure i desenvolupar-s’hi professionalment”.

Segons el candidat, cal que Barcelona recuperi “l’esperit obert, acollidor i cosmopolita” per convertir-se en “la gran capital europea del Mediterrani”.

Valls, però, també ha assenyalat la necessitat de professionalitzar el sector hoteler i turístic, així com de potenciar la col·laboració entre el sector públic i el privat. “Fa falta avançar en una gestió de qualitat i una distribució més intel·ligent dels fluxos turístics“, ha apuntat. 

De la mateixa manera, el candidat ha subratllat la necessitat de “mantenir grans esdeveniments” a la ciutat, com per exemple el Mobile World Congress, així com “projectes ambiciosos” com l’Hotel Four Seasons, que generen “milers de llocs de treball”.

Més informació

Nou comentari