Valls es reuneix amb els hotelers i critica “els prejudicis” de Colau contra el turisme

El candidat a l’alcaldia de Barcelona i ex primer ministre de França, Manuel Valls, ha defensat aquest dimecres en una reunió amb el Gremi d’Hotels que aquest és un sector “clau” i una “font de riquesa imprescindible” per a la ciutat. Valls ha criticat els “prejudicis contra el turisme” de l’actual govern municipal, encapçalat per l’alcaldessa Ada Colau, i ha remarcat que és necessari “recuperar l’atractiu de Barcelona perquè la gent hi vulgui viure i desenvolupar-s’hi professionalment”.

Segons el candidat, cal que Barcelona recuperi “l’esperit obert, acollidor i cosmopolita” per convertir-se en “la gran capital europea del Mediterrani”.

Valls, però, també ha assenyalat la necessitat de professionalitzar el sector hoteler i turístic, així com de potenciar la col·laboració entre el sector públic i el privat. “Fa falta avançar en una gestió de qualitat i una distribució més intel·ligent dels fluxos turístics“, ha apuntat. 

De la mateixa manera, el candidat ha subratllat la necessitat de “mantenir grans esdeveniments” a la ciutat, com per exemple el Mobile World Congress, així com “projectes ambiciosos” com l’Hotel Four Seasons, que generen “milers de llocs de treball”.

Nou comentari

Més notícies
Eva Parera, al centre de la imatge, és la número 4 de la llista de Valls a les municipals / Europa Pess

Els comuns reclamen a la número 4 de Valls que “plegui” del CAC

Eva Parera és consellera de l’òrgan regulador de l’audiovisual de Catalunya

Manuel Valls surt en defensa d’Enric Millo

L’alcaldable de Cs assegura que l’ex delegat del govern espanyol mereix la seva “consideració” i el seu “suport”

Forn acusa Valls de ser el “candidat del 155” i dona per feta l’arribada de Vox

El candidat a l'alcaldia de Junts per Catalunya assegura que els barcelonins "estan per la llibertat i no per la repressió"

Valls torna a demanar un front constitucionalista de PP, Cs i PSOE a Barcelona

L'ex primer ministre francès vol evitar que la capital catalana "sigui la palanca de l'independentisme que ha traçat aliances amb Colau"

‘Libération’ qualifica de “desastre” la campanya de Manuel Valls a Barcelona

El diari parisenc explica que la proximitat entre Ciutadans i Vox "embruta la seva reputació" i considera "favorit" Ernest Maragall
Valls ha presentat tres dones com a número 2, 4 i 8 de la seva llista per Barcelona / ACN

La diputada de Cs Mariluz Guilarte, número 2 de la llista de Manuel Valls

L'ex primer ministre francès i alcaldable de Cs fitxa una experta en economia i relacions internacionals com a mà dreta

Patrick Farbiaz, escriptor: “Que Albert Rivera no es refiï de Valls”

Un dels autors del llibre 'Contra Valls' (Edicions Saldonar) assegura que l'ex primer ministre francès "s'aliarà amb qui calgui per aconseguir les seves ambicions"

Manuel Valls i Ernest Maragall xoquen a Twitter per la independència

L'ex primer ministre de França critica l'alcaldable d'ERC per dir que Barcelona ha de ser "punta de llança de la construcció de la República amb totes les conseqüències"