Valls endureix el discurs contra Vox i es preocupa per la “normalització” de “l’extrema dreta”

En relació als pactes i converses de Ciutadans i PP amb la formació d'ultradreta, l'alcaldable ha assegurat tenir una "gran preocupació"

Manuel Valls, el líder del grup Barcelona pel Canvi-Ciutadans, ha carregat de nou contra Vox i els seus vincles amb el PP i C’s a altres territoris. Davant la notícia publicada per RTVE que explica que membres de Ciutadans i els de l’ultradreta es reuneixen a Madrid, l’ex primer ministre francès ha fet una piulada criticant els “pactes anunciats entre el PP i Vox a moltes ciutats” i les “reunions de líderes de partits constitucionalistes amb Vox”. Tot plegat li ha fet preguntar-se si és “normalitat democràtica” o més aviat “normalització d’un partit d’extrema dreta”. Al voltant d’aquest debat ha afegit que “no és el mateix” i que “no pot amagar la seva gran preocupació”.

Un comentari que ha llançat precisament els dies que més es parla d’ell, ja que els seus vots seran clau en l’eventual elecció de l’alcaldessa Ada Colau. En aquest sentit, Valls ha fet una altra piulada en què ha afegit que “el futur d’Espanya” i les seves ciutats “no pot dependre dels separatistes o l’extrema dreta”. En el mateix missatge, a tall d’exemple, ha esmentat “Madrid, Navarra, Barcelona” i ha afegit: “cadascú ha d’assumir les seves responsabilitats i ser coherent”.

 

Més informació

Nou comentari