Valls demanda Aragonès i Borràs per dir-li “xenòfob” i “deportador”

El regidor exigeix unes disculpes públiques dels dos candidats

El regidor de BCanvi a l’Ajuntament de Barcelona, Manuel Valls, ha interposat una demanda de conciliació prèvia a la presentació de querella contra el vicepresident de la Generalitat i candidat d’ERC a les eleccions catalanes, Pere Aragonès, i contra la candidata de Junts, Laura Borràs. L’acció és per presumptes delictes de calúmnies i injúries greus per afirmacions que tots dos candidats a la Presidència de la Generalitat van realitzar en debats electorals, titllant-lo de “xenòfob” i “deportador”, segons els escrits presentats davant de la justícia.

Valls ha presentat en els Jutjats de Primera Instància de Barcelona dues demandes d’acte de conciliació perquè els dos demandats siguin citats i compareguin en els jutjats per a reconèixer els fets. Segons l’escrit, Laura Borràs va afirmar durant el debat de La Vanguardia: “A la Senyora (Jessica) Albiach li dic: lliçons de democràcia d’algú que accepta vots d’un deportador de persones, l’única persona que ha deportat persones després de la Segona Guerra Mundial per a estar a l’alcaldia, les justes”, al·lusions que feien referència a Manuel Valls.

Sobre Pere Aragonès assegura que en el debat de TVE va manifestar: “El que no podem fer com vau fer a Barcelona és acceptar els vots dels xenòfobs per a participar d’un Govern”, al·ludint també a Valls. En els escrits, demanen que se citi a Laura Borràs i a Pere Aragonès per a celebrar un acte de conciliació perquè reconeguin el caràcter calumniós de les expressions, i demanin disculpes “per l’afront que ha suposat per a l’honor personal” de Manuel Valls, a més de publicar tals disculpes en el mateix mitjà televisiu o en un periòdic de màxima difusió.

Comentaris

  fat boy 05/02/2021 6:43 pm
  Pobre home. El tracten com a un gitano.
  ALF 05/02/2021 7:26 pm
  Que bo és veritat?
  miquel puigpelat 05/02/2021 7:34 pm
  És ben cert, que no li pots di fatxa a un fatxa, ni xenòfob a un xenòfob.
  GAVANENC 05/02/2021 7:45 pm
  Pero que vol aquest idiota... Si es veritat..?
  Monsieur Moi-même 05/02/2021 7:50 pm
  Una excusa, per a dir. "Ei! Que soc ací !"
  Valls és un paràsit 05/02/2021 7:56 pm
  Ha viscut de l'ajuntament de Barcelona sense treballar, i només s'ha dedicat a crear confrontació. És com un xulo de barri.
  Indigne Valls, porqueria animal 06/02/2021 5:56 am
  Valls no es un racista anti.gitanos, sino que es un llepacul de la CUL.au, o sigui, molt pitjor. Pobre home.gos

Nou comentari